Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 14:00

ΑΟ Θήρας: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Άρη

Η ώρα του Α.Ο. Θήρας για επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα έφτασε. Το Σάββατο 24/2 η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ (19:00, Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) τον Άρη Θεσσαλονίκης, στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής Volleyleague Γυναικών, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι αθλήτριες του Ιταλού τεχνικού Ματέο Φρέσκι, που είδαν στα τρία τελευταία ματς, την τύχη να τους «γυρίζει την πλάτη», προετοιμάζονταν κατάλληλα και με «όπλα» το πάθος, τον αγωνιστικό εγωϊσμό και το «μέταλλο» που διαθέτουν, θέλουν με 7ο παίκτη τον κόσμο, να πανηγυρίσουν τη 2η φετινή νίκη τους σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος των ομάδων. Παράλληλα όμως με τους βαθμούς της νίκης, που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα ενδέχεται να ανεβάσει τον Α.Ο. ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία, από τη σημερινή 4η θέση, η ομάδα μας αναζητά και μια άτυπη «ρεβάνς» από τις φιλοξενούμενες για τον πρόσφατο αποκλεισμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Για το παιχνίδι του Σαββάτου όλη η ομάδα προσπαθεί να είναι ενωμένη και δουλεύει βάσει της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και για μας το σημαντικότερο είναι να βρούμε τη σταθερότητα και τα στοιχεία εκείνα του παιχνιδιού μας, χάρις στα οποία τα έχουμε καταφέρει καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να διοχετεύσουμε ξανά όλη μας την ενέργεια και να μην πιεστούμε για τίποτε άλλο. Το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε για να επιβάλλουμε όσο το δυνατόν το ρυθμό μας στον αγώνα» δήλωσε ο κ. Φρέσκι για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απευθύνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους της Σαντορίνης να στηρίξουν με το χειροκρότημα και τις φωνές τους το «καμάρι» του νησιού μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares