Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 02:51

«Καταπέλτης» ο Α.Ο Θήρας.

FOINIKAS-AO THIRAS GINAIKES 2012

Σε μία καυστική ανακοίνωση προχώρησε το Δ.Σ του ΑΟ Θήρας. Οι ιθύνοντες του Σαντορινιού σωματείου αναφέρονται στα όσα τραγελαφικά έγιναν την Κυριακή στην Σύρο, όπου η ομάδα τους αντιμετώπισε την Γυναικεία ομάδα του Φοίνικα. Μάλιστα οι άνθρωποι του Α.Ο Θήρας "Εύστοχα" θίγουν πρόσωπα και πράγματα με στόχο την αφύπνιση όσων ασχολούνται με τον χώρο του Βόλεϊ στις Κυκλάδες.

ΘΗΡΑ 27/11/2012

NAXOS sima vofanonΟ Α .Ο. ΘΗΡΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να πάρει θέση γι’ αυτά που διαδραματιστήκαν στη Σύρο .Να πάρει θέση γι’ αυτά που ένιωσαν και βίωσαν οι αθλήτριές μας. Δηλαδή την χωρίς προσχήματα απόφαση του Α΄ διαιτητή κ. Νομικού να χρίσει νικήτρια ομάδα αυτή του Φοίνικα .

Είναι κρίμα για ένα νησί που τόσα χρόνια έχει κάνει περήφανους όλους τους Κυκλαδίτες με τις επιτυχίες του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ στο βόλεϊ να ανέχεται και να εκτίθεται από έναν διαιτητή όπως ο κ. Νομικός.

Ντροπή για τον κύριο αυτόν που επειδή βρίσκεται εκεί ψηλά στην καρέκλα του διαιτητή νομίζει ότι μπορεί να καταστρέφει την όρεξη για παιχνίδι και καλό βόλεϊ από τις 2 ομάδες.

Ο κύριος αυτός όχι μόνο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ το αποτέλεσμα αλλά κατάφερε να προσβάλει με την συμπεριφορά του αθλήτριες που έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα στο βόλεϊ από εκείνον. Οι αποφάσεις ,του ο τρόπος του και τα σφυρίγματά του μας κάνουν να αναρωτηθούμε αν αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει έστω και τα βασικά για να διαιτητεύσει.

Άραγε πόσο διαμορφώνει αποτέλεσμα αγώνα η απόφαση του να δείξει

2 κίτρινες κάρτες στο 4ο σετ και όταν το σκορ είναι 23-23 χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Σας προτρέπουμε να δείτε τη φάση στο VIDEO.Ακόμα και οι θεατές δεν κατάλαβαν….. Και το σετ τελειώνει 25-23……

Την επόμενη φορά που ο εν λόγω διαιτητής ορισθεί σε αγώνα της ομάδας μας θα πρέπει ίσως να μην μπούμε στην ταλαιπωρία του ταξιδιού αλλά να τον εξουσιοδοτήσουμε να συμπληρώσει το φύλο αγώνα όπως εκείνος επιθυμεί!!!!

Και δύο λόγια τώρα για τον διαπληκτισμό του προέδρου της τοπικής επιτροπής πετοσφαίρισης με οπαδο του Α.Ο. Φοίνικα που έμμεσα μας αφορά. Είναι λυπηρό 2-3 οπαδοί του Φοίνικα να ασχημολογούν σε αθλήτριες και συνοδό της αποστολής μας.

Κι επειδή διαβάσαμε ανάλογο δημοσίευμα της λέσχης φίλων του Φοίνικα να τους ενημερώσουμε ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της τοπικής επιτροπής ορίζεται από την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαιρισης και σίγουρα όχι

κατά το πόσο είναι αρεστός από τον κάθε οπαδό ομάδας.

Επίσης ένας αγώνας πετοσφαίρισης δεν ορίζεται προφανώς με το δεδομένο το ποια μέρα και ώρα εξυπηρετεί τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ο οποίος ταυτόχρονα είναι και βοηθητικό προσωπικό

στην ανδρική ομάδα. Και φυσικά δεν ορίζεται η ώρα και η μέρα του αγώνα κατά το ποσό βολεύει τους φιλάθλους της εκάστοτε ομάδας να παρευρίσκονται εκεί.

Και τέλος, φυσικά και έχουμε την απαίτηση από τον πρόεδρο της τοπικής επιτροπής (γιατί είναι υποχρέωση του) να πάρει θέση για την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Νομικού.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares