Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 17:17

Νικηφορίδης και Kovasevic στα κουπιά του πειρατικού.

nikiforidis ds kleisto

Μέλος του πειρατικού θα είναι ο Έλληνας ακραίος Στέλιος Νικηφορίδης, του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη ολοκληρώνετε σε μερικές ημέρες.

Ανακοίνωση συμφωνίας με τον διεθνή Κροάτη αθλητή T. Kovacevic

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία του με τον διεθνή Κροάτη αθλητή Toni Kovacevic. Ο αθλητής έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Σύρο προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ολοκληρώσει την συμφωνία του με το σύλλογο. O αθλητής θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και ξεκινά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Kovacevic είναι Κροάτης, γεννημένος στις 15-1-1983, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα της πατρίδας του Mladost Zagreb, όπου αγωνίστηκε από το 1999 έως και το 2003.

Την επόμενη σεζόν (2003-2004) φόρεσε τη φανέλα της Γερμανικής Friedrichshafen, ενώ από το 2004 έως το 2008 αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιταλίας με τις ομάδες Sisley Treviso, Codyeco Santa Crose, Famigliulo Corigliano. Το 2009-2010 αγωνίστηκε στην Budva Rivijera από το Μαυροβούνιο, για να επσιτρέψει στην Ιταλία τη χρονιά 2010-2011 όπου αγωνίστηκε στη Forli. Την περσινή χρονιά (2011-2012) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ιράν με την Shahrdari Urmia. Παράλληλα, είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής Κροατίας με την οποία μετρά δεκάδες συμμετοχές.

Οι διορθωτικές κινήσεις του Φοίνικα ξεκίνησαν με την απόκτηση του Πέδρο Ντορνέλας. Συνεχίστηκαν χθες βράδυ με τον Τόνι Κοβάσεβιτς και θα ολοκληρωθούν με το Στέλιο Νικηφορίδη, με το Χρήστο Πάτρα να έχει πλέον γεμάτο το οπλοστάσιο του.

Διάστρεμμα ο Αρβανίτης…

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ομάδα μας ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Στην αποψινή προπόνηση η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Νίκο Αρβανίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Η απίστευτη ειρωνεία είναι ότι τραυματίστηκε ελάχιστα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης, πατώντας σε πόδι συμπαίκτη του. Το σίγουρο είναι ότι ο Συριανός ακραίος θα απουσιάσει από τον μεθαυριανό αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο… πονοκέφαλο στον Χρήστο Πάτρα που τον προόριζε για βασικό στον Σαββατιάτικο αγώνα, καθώς έχει ξεμείνει από ακραίους μετά την φυγή του Κράουζε και τον τραυματισμό του Λάππα.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares