Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 16:38

Ώρα σημαντικών αποφάσεων για τον Φοίνικα

Του Δημήτρη Ζολώτα

Η αγωνιστική σεζόν 2012-2013 στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες με την ολοκλήρωση των αγώνων των τελικών και των θέσεων 5-6.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Φοίνικα ικανοποιητικά, όπως δήλωσε και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Μπορεί ο στόχος για είσοδο στην τετράδα και τα πλέι-οφ τίτλου να μην επετεύχθη, ωστόσο η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω της 5ης θέσης που κατέλαβε η ομάδα μας στους αγώνες κατάταξης των θέσεων 5-8, αλλά και η παρουσία της στον τελικό του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, επιτρέπουν να μπει θετικό πρόσημο στον απολογισμό της χρονιάς. Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν και ήδη οι περισσότεροι αθλητές αναχώρησαν από τη Σύρο για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους χθες το απόγευμα, όπου στο λιμάνι βρέθηκαν για να τους χαιρετήσουν ο προπονητής, μέλη της διοίκησης, αλλά και αρκετοί απλοί φίλαθλοι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο λοιπόν, δεν υπάρχει πλέον δραστηριότητα, σε διοικητικό επίπεδο όμως δεν προβλέπεται ούτε μία ημέρα ξεκούρασης! Μπορεί η χρονιά να ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες, ωστόσο οι διοικούντες του συλλόγου πιάνουν αμέσως δουλειά για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας και οι στενοί συνεργάτες του, που ξεκίνησαν μαζί αυτήν την προσπάθεια πριν από μία τριετία, αρχίζουν από σήμερα μία σειρά συναντήσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες είναι από τις πλέον σημαντικές στην ιστορία του συλλόγου. Οι δύο τελευταίες σεζόν περιελάμβαναν πολλά “μαθήματα” και αποκτήθηκαν πολύτιμες εμπειρίες.

Απόφαση του Δημήτρη Παλιόπορτα και των συνεργατών του είναι να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές οι οποίες θα επιτρέψουν στον σύλλογο να λειτουργήσει καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι επιδιώκεται να γίνει μια νέα αρχή. Έτσι, στην αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όλα τα μέλη θα καταθέσουν τις ιδέες που έχουν από τις οποίες, σε συνδυασμό με όσα έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας, θα προκύψει η “φυσιογνωμία” και ο “χαρακτήρας” του Φοίνικα 2013-2014 σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Τα δεδομένα που θα μπουν στην… ζυγαριά είναι πολλά και μέσα απ’ αυτά πρέπει να προκύψει ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο και οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν πολλές και σημαντικές… Ένα μόνο είναι σίγουρο, όποιες αποφάσεις ληφθούν θα έχουν ως μοναδικό στόχο το καλό του Φοίνικα…

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares