Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 13:43

Συριανός κι ο Σφενδυλάκης! (Δηλώσεις)

Του Δημήτρη Ζολώτα

Σε άλλη μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησαν πριν λίγο οι άνθρωποι του Φοίνικα.

Με συνοπτικές διαδικασίες απέκτησαν τον έμπειρο κεντρικό Σφενδυλάκη με αρκετά χρόνια παρουσίας του σε Α1 και Volleyleague.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ Φοίνικα.:

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Γιώργο Σφενδυλάκη.

Ο Σφενδυλάκης είναι 24 ετών (γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου 1988), έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Την προηγούμενη τετραετία (2009-2013) αγωνιζόταν στον ΓΣ Λαμία, έχοντας προπονητή τον νυν τεχνικό της ομάδας μας κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο, με σημαντικότερη διάκριση την 4η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2009-2010.

Παράλληλα, έχει αγωνισθεί στον ΑΟΝΣ Μίλων (2008-2009), στην ΑΕΚ (2007-2008), στην ΑΕ Νίκαιας (2003-2007) και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού (2001-2003).

 

 

“Μεγάλο κίνητρο η παρουσία Ανδρεόπουλου”

 

Υπάρχουν παίκτες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και με συγκεκριμένους προπονητές. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Γιώργου Σφενδυλάκη, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι μέλος της οικογένειας του Φοίνικα, αποτελώντας τον τέταρτο αθλητή που ανακοινώνει η ομάδα μας μετά τους Τερζή, Λάππα και Τσέργα. Ο 24χρονος κεντρικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε σε ΑΕ Νίκαιας, Μίλωνα και ΑΕΚ, ωστόσο την τελευταία τετραετία φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας και έκανε αισθητή την παρουσία του στο “χάρτη” του ελληνικού βόλεϊ.

 

Μεγάλο μερίδιο στην ανάδειξή του ανήκει στον νυν προπονητή του Φοίνικα Δημήτρη Ανδρεόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός πίστεψε στο ταλέντο του, δούλεψε πολύ μαζί του και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα την τελευταία διετία όπου ο Σφενδυλάκης πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

 

Η παρουσία του κ. Ανδρεόπουλου αποτέλεσε το κίνητρο για να έρθει στη Σύρο, όπως δήλωσε στο foinikasclub.gr, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του: “Ήθελα πολύ να έρθω στον Φοίνικα γιατί αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για μένα η παρουσία του κ. Ανδρεόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Συνεργαστήκαμε για τέσσερα χρόνια στη Λαμία, ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε στις δυνατότητές μου, δούλεψε πολύ μαζί μου και με ανέδειξε. Με το που έμαθα για το ενδιαφέρον του Φοίνικα δεν το σκέφτηκα καθόλου και είπα απευθείας το ναι”.

 

Τα καλά λόγια του νεαρού κεντρικού, όμως, δεν περιορίστηκαν μόνο στον προπονητή του: “Ο Φοίνικας αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Α1 έχει αποδείξει ότι έχει υψηλούς στόχους, θα έλεγα ότι κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Παράλληλα, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο χωρίς προβλήματα, κάτι που επιτρέπει στους αθλητές να είναι αφοσιωμένοι στις προπονήσεις και τα παιχνίδια”.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares