Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 20:20

«Φιάσκο» με τα τελικά των Παγκορασίδων

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προχειρότητα που αντιμετώπισε η Ομοσπονδία Βόλεϊ την διοργάνωση της Ζ΄ Περιφέρειας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων, που θα έπαιρναν μέρος στην διοργάνωση, αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν τελικά στους αγώνες.

Μόλις την Πέμπτη, η Ομοσπονδία Βόλεϊ , ανακοίνωσε ότι οι αγώνες για την Ζ΄ Περιφέρεια, νησιά του Αιγαίου, θα γίνουν στην Αττική και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Παλλήνης, από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.

Ανέφερε μάλιστα στις ομάδες, που θα συμμετείχαν ότι έπρεπε να πληρώσουν τα έξοδα μετάβασης τους, διαμονής και διατροφής τους, στην Αθήνα και όταν θα είχε χρήματα θα τα έδινε στους συλλόγους.

Οι ομάδες του Νηρέα Καρδαμύλων, του Τελχίνις Ρόδου, του Ιωνικού Σάμου και του Πανναξιακού, αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση αυτή να μην πάρουν μέρος στους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 22 Απριλίου, ο Νηρέας Καρδαμύλων, είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία βόλεϊ που ζητούσε την ανάθεση της διοργάνωσης στη Χίο, καλύπτοντας την διαμονή των ομάδων και τις εσωτερικές μετακινήσεις, αλλά η Ομοσπονδία δεν απάντησε ποτέ θετικά ή αρνητικά στην πρόταση της ομάδας των Καρδαμύλων. Πριν λίγες ημέρες, ο Νηρέας, γνωστοποίησε στην ομοσπονδία, ότι λόγω αλλαγής των δρομολογίων της ΝΕΛ, δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες στη Χίο, αφού υπήρχε πρόβλημα στην μετάβαση των ομάδων της Νάξου και της Σάμου προς το νησί της «μαστίχας».

Το θέμα είναι ότι η ΕΟΠΕ, την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να κάνει τους αγώνες, στην Αθήνα, ειδοποιώντας τις ομάδες, μια ημέρα πριν αναχωρήσουν από τους τόπους τους, ενώ τα έξοδα του κάθε παιδιού για την κάθε ομάδα, θα αναλάμβαναν οι γονείς, οι οποίοι ξαφνικά πληροφορήθηκαν  την Πέμπτη, ότι τα παιδιά τους έπρεπε να φύγουν την Παρασκευή για την Αθήνα και φυσικά να καταβάλουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για κάθε παιδί!.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σταυρακάκης

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares