Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 12:34

ΑΟ Θήρας: Συνεχίζει χωρίς προβλήματα

Με καθημερινές διπλές έντονες προπονήσεις (το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα παρκέ ή στίβο στο ανοικτό γήπεδο του Δ.Γ. Καμαρίου) συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα Γυναικών Βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας κάτω από τις οδηγίες της πολύ έμπειρης προπονήτριας Ελένης Μεμετζή.

Ικανοποίηση και ρεπό

Η προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία των προπονήσεων αλλά και από την πλήρη προσαρμογή των νέων παικτριών (Μουντάκη Ν., Βουβουλή Α., Ψυλλάκη Ι., Τσοχατζή Μ., Τσβετκόβα Ζ., Λιάκου Β) στην καινούργια τους ομάδα. Το κλίμα μέσα στις προπονήσεις πραγματικά είναι πολύ οικογενειακό, με παλιές και νέες παίκτριες να έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους και αυτό φυσικά κάνει το έργο της Ελένης Μεμετζή πιο εύκολο.

Η ομάδα θα έχει τριήμερο ρεπό για ξεκούραση μετά από δύο εβδομάδες καθημερινών διπλών προπονήσεων.

Κατάθεση ψυχής

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες της προπονήσεις δίνει το παρών ο Πρόεδρος της ομάδας του κ. Συνολάκης , ο οποίος εκτός από την οικονομική στήριξη που δίνει στην ομάδα, κάνει κατάθεση ψυχής, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το μεράκι που διαθέτει και παράλληλα πόσο πολύ θέλει να αναδείξει το Βόλεϊ στη Σαντορίνη.

Κλείνει φιλικά

Στο πρόγραμμα της Ελένης Μεμετζή είναι και η μετάβαση στην Αθηνά, οπού θα έχει επαφές με διάφορους Αθηναϊκούς Συλλόγους, προκειμένου να κλειστούν φιλικοί αγώνες. Στόχος της προπονήτριας είναι να γίνουν κάποιοι αγώνες στα μέσα του Σεπτέμβρη, ώστε να ξεκινήσει σιγά - σιγά το μοντάρισμα της ομάδας, ώστε να είναι καθόλα έτοιμα για την δύσκολή πορεία στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Αρχές Οκτωβρίου το Τουρνουά

Τέλος η νεοφώτιστη ομάδα σχεδιάζει την διοργάνωση τουρνουά Βόλεϊ στη Σαντορίνη που θα γίνει στις 5-6-7 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή του Ρεθύμνου, του Πανναξιακού και μίας ακόμη ομάδας που θα ανακοινωθεί επόμενες ημέρες. Στόχος του Τουρνουά θα είναι σίγουρα η καλύτερη προετοιμασία των ομάδων, αλλά και μια ευκαιρία ώστε το κοινό της Σαντορίνης να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον ΑΟΘ, κόντρα σε ποιοτικές ομάδες.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares