Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 13:06

Πανελληνιονίκης ο Μπουγιούρης

Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη από 14-20 Μαρτίου στον Φαληρικό όρμο και την δεύτερη στο ATHENS EUROLYMP WEEK 2014 κατέκτησε ο Συριανός αθλητής Αντώνης Μπουγιούρης.

Ο Μπουγιούρης αγωνίστηκε στην κατηγορία LASER STD και έχασε για πολύ λίγο την πρώτη θέση στην διεθνή εβδομάδα από τον Τούρκο αθλητή GUNEY CAN KAPTAN.

Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτός ο αγώνας ήταν πρόκριση για τις εθνικές ομάδες πράγμα που κατάφερε ο Συριανός αθλητής  σε μια εβδομάδα που οι αθλητές έτρεξαν με όλες τις καιρικές συνθήκες, με το επίπεδο των αγώνων να αφήνει τελικά όλους ευχαριστημένους.

Ο Συριανός αθλητής, που από φέτος προπονείτε στον ναυτικό όμιλο παλαιού Φαλήρου υπό τις οδηγίες του παλιού συναθλητή του στα TORNADO Θεωδοράκη Δημήτρη θα προσπαθήσει να πάει στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο, όπου θα γίνουν τα προκριματικά για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Εκτός από τον Αντώνη στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν ακόμη 3 αθλητές του ΝΟ Σύρου που αποκόμισαν και αυτοί με την σειρά τους πολλές εμπειρίες ενόψει του περιφερειακού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ρόδο από 22-25 Μαρτίου.

Πρόκειται για τους Σταμπουλίδη Γίαννη, Σιγάλα Ντίνο και Βελούδο Γιάννη που ήταν και οι μικρότεροι της κατηγορίας, ενώ στην κατηγορία Laser radial συμμετείχε η Αντωνία Σακελαρίου. Όλοι αυτοί οι αθλητές προπονούνται με τον Γιάννη Γρυπάρη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους...

MPOYGIOYMPOYGIOY1MPOYGIOYRIS1

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares