Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 14:56

Διασυλλογικός αγώνας “gerald belkin”

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει από 14 - 16 Νοεμβρίου 2014 διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοίας τριγώνου, για σκάφη τύπου optimist, laser 4.7 και laser radial, με την επωνυμία “GERALD BELKIN”.

Ο αγώνας αυτός, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας, θα διεξαχθεί στον Όρμο του Φοίνικα και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ευεργέτη του ομίλου μας GERALD BELKIN.

Θα συμμετέχουν όμιλοι από γειτονικά κυκλαδονήσια και θα τιμήσει με την παρουσία του στη Σύρο ένας από τους γιούς του ευεργέτη μας.

Κύριος στόχος του αγώνα είναι η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού με ιδιαίτερο προσανατολισμό στη νεολαία του νησιού.

Η συνεργασία με τους συναθλητές, η ευγενής άμιλα, η ικανότητα γρήγορης λήψης αποφάσεων κάτω από πίεση, είναι μερικά μόνο από τα κέρδη που αποκομίζουν οι μικροί μας ιστιοπλόοι.

Η γνώση και η διάδοση του θαλασσίου αθλητισμού και των μυστικών του νερού και της θάλασσας, αποβλέπουν ακόμη, στη ψυχοσωματική υγεία των παιδιών μας.Πιστεύουμε ότι έχουμε καθήκον να τους μεταβιβάσουμε την αγάπη μας για το υγρό στοιχείο, που είναι πηγή ζωής και να τα εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα εργαλεία όχι μόνο για μια ασφαλή και διασκεδαστική δραστηριότητα του ελεύθερού τους χρόνου αλλά και για όλη τους τη ζωή.

Η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο, γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι με τη βοήθεια όλων των Συριανών να συνεχίσουμε. Ήδη έχουμε την αυτόβουλη συμμετοχή και συμπαράσταση κάποιων εθελοντών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Σε όσους βρεθούν κοντά μας εκείνες τις μέρες, δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα, τον άνεμο μα πάνω από όλα το θάρρος και την τόλμη των μικρών καπεταναίων μας.

Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι ο Όμιλός μας λειτουργεί με τμήματα ιστιοπλοίας τριγώνου αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικής ομάδας.

Με χαρά λοιπόν περιμένουμε στην “οικογένειά μας” μικρούς τολμηρούς καπεταναίους, να ζήσουν και να γνωρίσουν τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μαθήματα, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους :

  • Έφορο ιστιοπλοΐας κ. Τάσο Μιχαηλίδη στα τηλέφωνα : 6944315262 ή 22810 87388 ώρες καταστημάτων.
  • Προπονητή κ. Γιάννη Γρυπάρη στο τηλέφωνο : 6942456500
  • Γραμματέα Ναυτικού Ομίλου στο τηλέφωνο : 22810 88666

Τα μαθήματα διεξάγονται στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στις Αγκαθωπές, (δίπλα στην Ναυτική βάση) τις παρακάτω ημέρες και ώρες για τους χειμερινούς μήνες :

Δευτέρα 15:00 – 18:00

Παρασκευή 15:00 – 18:00

Σάββατο 12:00 – 17:00 και

Κυριακή 10:00 – 15:00

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares