Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 08:12

Διεθνής αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών

Στο Νεώσοικο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου την Παρασκευή 8 Μαΐου, έγινε η επίσημη παρουσίαση του 3ουΔιεθνούς αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών, Syros Classic Yacht Regatta 2015, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από 26 έως 28 Ιουνίου, από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος  και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ιστορικού Δήμου Ερμούπολης –Σύρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, κ Ανδρεάδης Στρατής, που ανακοίνωσε επίσης την συνδιοργάνωση  του Πρωταθλήματος Παραδοσιακών και Κλασσικών Σκαφών Ελλάδας από φέτος τον Ιούνιο του 2015,από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κερκύρας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, θα ήθελαν να ευχαριστούν όλους όσους πρόσφεραν στην εκδήλωση μας και συγκεκριμένα τοΛύκειο Ελληνίδων και την υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων κ. Μαλαματή Αναστασοπούλου καθώς και την κ .Άννα Χρήστου με την χορευτική ομάδα της που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους μουσικούς Μέμη Ροσσολάτο, Αντώνη Μπαλόπιτα, Γιώργο Λουδάρο, Μπάμπη Γαβριήλ, Χατζηιωάννου Ανδρέα, Χατζηγεωργίου Γιώργο για το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν και ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό από φίλους και μέλη του ΝΟΣ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες , για τον κ. Νίκο Ρούσσο για την συνεισφορά του στην ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Καθώς και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το Λιμεναρχείο Σύρου, τα Πλαστικά Σύρου, την Κάβα του κυρίου Βαρθαλίτη Μιχάλη, τα Παραδοσιακά προϊόντα ‘’ΠΡΕΚΑΣ’’, το Φυσικό Νερό Πηγής ‘’ΣΥΡΙΓΓΑΣ’’, τον κύριο Πύργο Άκη, τον κύριο Λορέντζο Κώστα, το Φυτώριο Αγροεφόδια, την κάβα του κυρίου Μπουντούρη, την κάβα του κυρίου Κριστίνη, την προμηθευτική ‘’ISLANDFOODSERVICE’’, το οπωροπωλείο ‘’Το περιβόλι του Μπαρμπα – Μαθιού’’ και τέλος όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας που είναι συνέχεια κοντά στις εκδηλώσεις μας.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares