Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 23:02

Αποικία παριανών η Εθνική Ελλάδος

Μετά την πρόκριση της Πωλίνας Μαλατέστα στην εθνική ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα άλλη μια επιτυχία ήρθε να προστεθεί για τον Ναυτικό όμιλο Πάρου.

Αυτή την φορά στην κατηγορία 4.20 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Λίμνη Ευβοίας τα πληρώματα Πατέλης Νίκος - Δαφερέρας Γιώργος και Μπομποτάς Χρήστος - Παπάς Δημήτρης είχαν καλά πλασαρίσματα και πλέον από χθες είναι μέλη της εθνικής ομάδας και θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι Πατέλης - Δαφερέρας κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία Νέων, ενώ είναι δύο παιδία που είχαν μεγάλες επιτυχίες και στην κατηγορία των οπτιμιστ.

Γαλουχήθηκαν στην ιστιοπλοΐα από τον πρώην προπονητή τους Βασίλη Σωτηρίου  οποίος τους δίδαξε για περίπου 9 χρόνια τα μυστικά του αθλήματος στον οποίο οφείλουν πολλά καθώς και στον νέο τους προπονητή Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.

Στην ίδια κατηγορία η Βενετία Θεωχαρίδη με πλήρωμα τον Σαρίδη Κυριάκο απο την Θεσσαλονίκη κατάφεραν να πλασαριστούν στην τρίτη θέση που θεωρείτε μεγάλη επιτυχία και αυτό γιατί τα παιδιά δεν είχαν ποτέ συναντηθεί και πραγματοποίησαν μόλις 5-6 προπονήσεις... 

Πάμε τώρα στο πλήρωμα των κοριτσιών όπου η Γκόκα Κατερίνα με πλήρωμα την Σταυρούλα Δαφερέρα κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη θέση παρόλο που βρίσκονται μαζί για λίγους μήνες και με την Σταυρούλα να σχετικά νέο μέλος στην ιστιοπλοΐα.

Τέλος πολύ τυχεροί στάθηκαν οι Μπομποτάς Χρήστος και Παπάς Δημήτρης καθώς μια αλλαγή της ομοσπονδίας τους δίνει το δικαίωμα να πάρουν και αυτοί μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η  ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΤΕΛΗΣ-ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ       1η ΝΕΩΝ        5η ΑΝΔΡΩΝ

9η  ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΧΑΡΙΔΗ-ΣΑΡΙΔΗΣ         3η ΝΕΩΝ         7η ΑΝΔΡΩΝ

14 ΓΕΝΙΚΗ  ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ -ΠΑΠΑΣ         6η ΝΕΩΝ          10η ΑΝΔΡΩΝ

18 ΓΕΝΙΚΗ ΓΚΟΚΑ-ΔΑΦΕΡΕΡΑ                2η ΝΕΑΝΙΔΩΝ 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares