Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 18:25

Βίντεο από το GFWT 2015 και Naxian Freestyle

Το βίντεο από τους τελικούς του GFWT 2015 και Naxian Freestyle Contest v.2 Το βίντεο από τους τελικούς του GFWT 2015 και Naxian Freestyle Contest v.2

Στις 24 & 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greek Freestyle Windsurfing  Tour 2015 και το Naxian Freestyle Contest v.2 στη Νάξο, υπό τη Διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη μεγάλη χορηγία της εταιρείας  Veronis Jacobsen Development & Constructions.

Ο αέρας ξεπερνούσε τα 35 Knots, υπήρχε απαγορευτικό στο Αιγαίο και γενικά επικράτησαν συνθήκες που ζόρισαν αρκετά αθλητές, εξοπλισμούς και διοργανωτές. Το αποτέλεσμα όμως είναι άκρως εντυπωσιακό γιατί τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την διάθεση όλων τον αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Η Νάξος απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο φιλόξενο νησί είναι, αγκαλιάζοντας για ακόμα μια φορά μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού στο πιο επιβλητικό σκηνικό του Αιγαίου.

Απολαύστε το βίντεο το οποίο δικαιωματικά ανήκει στους ίδιους τους αθλητές, σε όσους συνέβαλλαν σε αυτούς τους αγώνες, αλλά στους δεκάδες θεατές που παρά την βροχή και τις αντίξοες συνθήκες ήρθαν, έμειναν, σκαρφάλωσαν στους βράχους και χειροκρότησαν αυτά τα παιδιά!

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares