Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 11:23

Στην Πολωνία οι Λεωνίδας και Πέτρος Τσορτανίδης

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 31/10/2015 στο Κάλιαρι... Τότε ο Ανδριώτης Λεωνίδας Τσορτανίδης, πανηγυρίζει την πρώτη θέση στον κόσμο στην κατηγορία του και ο αδελφός του Πέτρος την 8η. Οι δύο αθλητές ανοίγουν τα φτερά τους για ακόμη μία παγκόσμια διάκριση, καθώς αύριο αναχωρούν για την Πολωνία έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 31/10/2015 στο Κάλιαρι... Τότε ο Ανδριώτης Λεωνίδας Τσορτανίδης, πανηγυρίζει την πρώτη θέση στον κόσμο στην κατηγορία του και ο αδελφός του Πέτρος την 8η. Οι δύο αθλητές ανοίγουν τα φτερά τους για ακόμη μία παγκόσμια διάκριση, καθώς αύριο αναχωρούν για την Πολωνία έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Καλά προετοιμασμένοι και με στόχο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την Άνδρο και κατ επέκταση την χώρα μας αναχωρούν αύριο για το Σόποτ της Πολωνίας οι: Λεωνίδας και Πέτρος Τσορτανίδης, όπου θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ιστιοσανίδας (t293).

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν 24-30 Ιουλίου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λεωνίδας θα στοχεύσει και πάλι την κορυφή, λαμβάνοντας μέρος στην κατηγορία κάτω των 17, ενώ ο Πέτρος, στην κατηγορία κάτω των 15, θέλει να φτάσει κοντά στα μετάλλια.
Ιδιαιτερότητα αποτελεί το γεγονός πως ο προπονητής και ψυχή της ομάδας, Γιώργος Φράγκος, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή, καθώς σε λίγες μέρες γίνεται πατέρας. Ο προπονητής του ΝΟ Άνδρου θα διαθέσει τον άλλο προπονητή του ομίλου, κ. Σταμούλη, ο οποίος θα είναι αυτό που θα κοουτσάρει του δύο αθλητές.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την αποστολή ο Πατέρας των δύο παιδιών, κ. Δημήτρης Τσορτανίδης, ο οποίος σαν γυμναστής της ομάδας και σας εμψυχωτής θα βρεθεί στο πλάι των προσπαθειών που θα κάνουν οι γιοι του.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία πάνω όλα και να μας κάνουν για ακόμη μια φορά υπερήφανους.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares