Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 22:56

Εντυπωσιάζει ο Τσορτανίδης στην Ολλανδία

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ανδριώτη αθλητή Λεωνίδα Τσορτανίδη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο RSX που διεξάγεται στο Μέντεμπλικ της Ολλανδίας.

Ο 19χρονος παραμένει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση εννέα ιστιοδρομιών και μόνο εάν… αυτοκτονήσει θα βρεθεί εκτός medal race! Σήμερα πραγματοποίησε ακόμα τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από τον Γιουν Πουλικέν.

Ο πρωταθλητής μας με 22 β.π. ((5) , 3, 4, 2, 2, 3, 5, 1, 2) παραμένει πολύ κοντά στη δεύτερη θέση, μιας και ο Γάλλος έχει τους ίδιους βαθμούς ποινής. Σε μεγαλύτερη απόσταση είναι ο επίσης Γάλλος Φαμπιέν Πιανάζα, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει 10 β.π. Ο αριθμός αυτός μόνο απαγορευτικός δεν είναι για τον νεαρό Έλληνα ιστιοπλόο που εντυπωσιάζει στη “Χώρα της τουλίπας”.

Ο Τσορτανίδης μιλώντας αποκλειστικά στο welovesports μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης ημέρας των αγώνων δήλωσε: “Είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο εδώ στο Μέντεμπλικ και ύστερα από τρεις μέρες αγώνα εδώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ ιδιαίτερες. Πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος στον καιρό, γιατί έχει πολλές αλλαγές και όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μου μέχρι τώρα, αφού αυτός ο αγώνας είναι και αγώνας προετοιμασίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο και ο κύριος στόχος ήταν να δω που βρίσκομαι σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλητές από το εξωτερικό. Επίσης με τον προπονητή μου μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάναμε μερικές αλλαγές στον εξοπλισμό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.”

Πηγή: welovesports.gr

asdasdasdasd_b860e.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares