Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 16:39

Ξεκίνησε η τελευταία ιστιοδρομία του 45ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου

no androu 45i istioploia 2

Ξεκίνησε η τελευταία ιστιοδρομία του 45ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου σήμερα το πρωί με την επιστροφή των σκαφών από τον όρμο της Άνδρου προς την Βουλιαγμένη.

 Τα σκάφη ξεκίνησαν από τον όρμο της Βουλιαγμένης το Σάββατο πρωί και περνώντας από το ακρωτήριο του Σουνίου μέσω του Καβο Ντορο και της βόρειας πλευράς της νήσου Άνδρου κατέληξαν στον όρμο της Χώρας. Σήμερα Δευτέρα η επιστροφή από τη Χώρα της Άνδρου και το ανέβασμα στη βόρεια πλευρά του νησιού για να κατηφορίσουν προς το Σούνιο μέσω του Καβο Ντόρο και να τερματίσουν στον όρμο της Βουλιαγμένης ξανά. Δυστυχώς εφέτος δεν είχαμε αρκετές συμμετοχές σκαφών και στον αγώνα πήραν μέρος μόνο επτά σκάφη με τα πληρώματά τους να δίνουν όλα τον καλύτερο εαυτό τους, παλεύοντας με σχεδόν μηδενικούς ανέμους από και προς το νησί της Άνδρου.

Εχθες έγινε ανοιχτά του όρμου της Χώρας Άνδρου Match Race μεταξύ των σκαφών Bolero και Bonita, ο οποίος είναι αγώνας δεξιοτήτων όπου δεν παίζει ρόλο ο τύπος του σκάφους αυτού καθεαυτού αλλά οι ικανότητες και οι τεχνικές του πληρώματος στους χειρισμούς του σκάφους.

Να ευχηθούμε και του χρόνου για τον αγώνα με περισσότερες συμμετοχές από πλευράς πληρωμάτων - σκαφών.

Επιμέλεια: Φώτης Δημητρίου


Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares