Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 17:52

ΝΟ Πάρου: Διακρίσεις με νέα πρόσωπα...

optimist skiada 12

Η νέα αθλήτρια του ΝΟΠ Κατερίνα Σκιαδά κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία νεανίδων στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων που διεξήχθη στην Ιτέα στις 13-16 Ιουνίου και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 15χρονων.

syros RAOYZAIOS new14

Στους αγώνες συμμετείχαν 234 αθλητές από ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία της αθλήτριας μας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις ημέρες των αγώνων δεν εξυπηρετούσαν τους στόχους των αθλητών, γεγονός που δείχνει την συστηματική προπόνηση που γίνεται από τους τεχνικούς του ομίλου μας και ιδιαίτερα του επικεφαλής κ. Β. Σωτηρίου.

Εξαιρετικά καλές ήταν και οι παρουσίες των πρωτοεμφανιζόμενων σε πανελλήνια διοργάνωση αθλητών μας, Μπομποτά Χρήστου στην 46η θέση και  του Μπρούση Βίκτωρα στην 68η θέση στην γενική κατατάξη.

 Με την επιτυχία της αυτή η αθλήτρια μας θα επιστρέψει στην Ιτέα στις 21 – 26 Ιουνίου για τη συμμετοχή της στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Optimist15χρονων με τους, Πατέλη Νικόλαο, Θεοχαρίδη Βενετία, Γκόκα Αικατερίνη, Δαφερέρα Γεώργιο, Μαλατέστα Πωλίνα, Τσάνπουρα Κυριακή και Μυτιλιναίο Ανδρέα.

paros-adonis

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares