Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 08:00

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης - Syros Race 2012 - 1η ημέρα

syros-race-2012-12-1

Δυνατό ξεκίνημα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης και το Syros Race 2012.

syros RAOYZAIOS arxika 

Πρώτη ημέρα σήμερα για το Syros Race και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης που διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου στην όμορφη Ερμούπολη. Ο Βοριάς ήταν από το πρωί δυνατός και τα πληρώματα ξεκίνησαν από νωρίς τις εργασίες στα σκάφη τους ώστε να είναι προετοιμασμένοι για τις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετώπιζαν Ο άνεμος συχνά ξεπερνούσε σε ένταση τους 30 κόμβους και δεν έδειχνε να εξασθενεί μέχρι το μεσημέρι που ήταν προγραμματισμένες οι ιστιοδρομίες.

 

Τελικά, περισσότεροι από 200 ιστιοπλόοι βρέθηκαν στις 2 η ώρα δίπλα στο νησάκι Άσπρο έξω από την Ερμούπολη. Πρώτα εκίνησαν τα σκάφη της ORCi κατηγορίας με το μεγαλύτερο μέρος του στόλου να προτιμάει την σταβέντο μεριά της εκκίνησης. Το Μελίτη 4 του Γιώργου Ανδρεάδη έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τερματίζοντας και στις 3 ιστιοδρομίες πρώτο, μπροστά από το Αριστοφανή που ακολουθεί στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Την τριάδα συμπληρώνει το Granma X από τη Θεσσαλονίκη.

Στην IRC κατηγορία, το Jinetera βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής με το Baximus δεύτερο και το Οξυγόνον τρίτο. Για την κατηγορία ORC Club πραγματοποιήθηκε μία παράκτια ιστιοδρομία την οποία κέρδισε το σκάφος Avabtes.

syros-race-2012-12-2

Η συνέχεια του Syros Race περιλαμβάνει την offshore ιστιοδρομία των 45 περίπου ναυτικών μιλίων στην Μύκονο και επιστροφή πίσω στη Σύρο. Μείνετε συντονισμένοι!!

paros-adonis

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares