Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 12:47

Με κύπελλα και εμπειρίες επέστρεψαν από τη Ρόδο οι αθλητές του Ν.Ο.Σύρου

vravefsis-nos-12-2012-1

Η ομάδα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ν.Ο.Σ. επέστρεψε από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Εμμ. Ρουσάκης, που διεξήχθη στη Ρόδο από 27-30 Δεκεμβρίου 2012 με κύπελλα και πολλές εμπειρίες.

 Οι ιστιοπλόοι επέστρεψαν την παραμονή της  Πρωτοχρονιάς κατάκοποι από το μεγάλο ταξίδι αλλά και με πολλά χαμόγελα.
Η αποστολή του Ν.Ο.Σ. ταξίδεψε στη Ρόδο τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων με έντεκα αθλητές , στις κατηγορίες Optimisti, Laser 4,7 & Laser Radial με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χωρίς την οποία θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή .
Την πρώτη ημέρα , όπου οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, οι αθλητές του Ν.Ο.Σ. σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις με τους Μιχαηλίδη Ερμή, Ανδρεαδάκη Ειρήνη-Ελένη, Ρούσσου Μαρία και Σακελλαρίου Αντωνία  να κατακτούν θέσεις στο βάθρο των νικητών.
Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις επόμενες ημέρες επέτρεψαν στους διοργανωτές να οργανώσουν ένα άριστο camp (θεωρητικά μαθήματα), μεταλαμπαδεύοντας γνώσεις και εμπειρίες σε  αθλητές και προπονητές.
Ο προπονητής του τμήματος κ. Γιάννης Γρυπάρης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη οι αθλητές να συμμετάσχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Όπως επεσήμανε, οι όμιλοι των νησιωτικών περιοχών , σε σχέση με τους ομίλους του κέντρου, δυστυχώς υστερούν σ΄ αυτόν τον τομέα. Γι΄ αυτό θα έπρεπε  να καταβάλλονται προσπάθειες από τους φορείς του νησιού  ώστε να στηρίζονται ανάλογες πρωτοβουλίες.
Την αποστολή συνόδεψε, ως συνοδός, η παλιά αθλήτρια του Ν.Ο.Σ. Κωνσταντίνα Λομβράνου, η οποία με πολύ ζήλο βοηθάει για την  όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του τμήματος.
Σημαντική είναι η στήριξη των γονέων  οι οποίοι βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά τους είτε συμμετέχοντας στις αποστολές είτε βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, μέσα σε δύσκολες ομολογουμένως εποχές.
vravefsis-nos-12-2012-2

Αποτελέσματα/συμμετοχές
Optimist
Μιχαηλίδης Ερμής 1ος στη γενική και 1ος στα 11χρονα
Ρούσσου Μαρία 2η στα κορίτσια και 3η στα 11χρονα
Ανδρεαδάκη Ειρήνη-Ελένη 3η
Φρέρης Γιώργος
Ρηγούτσος Νικόλαος


Laser 4.7
Σακελλαρίου Αντωνία 1η
Προβελλεγγίου Ουρανία

Laser Radial
Σταμπουλίδης Ιωάννης
Σιγάλας Κωνσταντίνος
Βελούδος Ιωάννης
Παλαιολόγος Μάρκος

vravefsis-nos-12-2012-3

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares