Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 16:37

Σημαντικές διακρίσεις για τον ΑΣ Ερμούπολης

20160610 154558

Ο αθλητικός σύλλογος Ερμούπολης Σύρου επέστρεψε από το 6th International G1 Tae KwonDo Tournament of Northern Greece όπου έλαβε μέρος με δύο συμμετοχές στη κατηγορία παίδων ηλικίας ( 2002 -2003 -2004 ) με τον Νίκο Κολοκοτρωνάκη στα -57kg και τον Δημήτρη Νταβελάκη στα -65 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. ενώ ο Κοκολαντωνακης έλαβε την 5 θέση στην κατηγορία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Συριανοί αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διεθνές πρωτάθλημα.
Η αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 10-12 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ με συμμετοχή 700 αθλητών από 15 χώρες.
Η αθλητές της Σύρου έδειξαν για άλλη μια φορά την ποιότητα τους υψώνοντας την γαλανόλευκη σημαία.
Επίσης για ακόμη μία φορά έδειξαν ότι το άθλημα του ταεκ βο ντο έχει μεγάλες προοπτικές στη Σύρο και με την σκληρή δουλεία των αθλητών υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Δημήτρη Μαντζαναρη και την οικονομική στήριξη των γονέων, ότι μπορεί να φτάσουν πολύ ψηλά. Πρέπει όμως κάποιοι να δουν το άθλημα λίγο διαφορετικά, διότι εκτός ότι είναι ολυμπιακό άθλημα με πολλές Ελληνικές μεγάλες διάκρισης, είναι και το πιο ασφαλέστερο από τα ατομικά αθλήματα.
Ο αθλητικός σύλλογος Ερμούπολης τον Ιανουάριο του 2013 όπου έλαβε για πρώτη φορά σε ένα ευρωπαϊκού πρωτάθλημα και πήρε την τρίτη θέση το 2014 στο διεθνές της Θεσσαλονίκη και τώρα για τρίτη φορά φέρνει ακόμα δυο μεγάλες διακρίσεις στο νησί μας με παιδιά 11 και 12 χρόνων….

το που μπορούν να φτάσουν αυτά τα παιδιά, με λίγη οικονομική βοήθεια για να αποκτήσουν εμπορεία, μπορούμε να φτάσουν πολύ ψηλά …. όλο το καλοκαίρι θα ετοιμαστούν για το τέλος Σεπτεμβρίου, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην εθνική ομάδα.
Τέλος ο ΑΣ Ερμούπολης στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τον αθλητών για την στήριξη τους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares