Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 18:01

Διακρίσεις από το Syros Team!

SYROS_TEAM3

{div float:left}{/div}Το σαββατοκύριακο διεξήχθη με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή του συλλόγου Χείρων ο Κένταυρος με την ομάδα της SYROS TEAM στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΟΠΥΜΥ με του κανόνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας FILA στα στυλ grappling και combat grappling την Κυριακή 11/12 υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Φ.Π στις εγκαταστάσεις της HELLAS TOP TEAM.

Η ομάδα του Syros Team εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές. Τον Γιώργο Δαμίγο στους αγώνες grappling και τον Γιάννη Νούσση στο combat grappling με τον αρχηγό της αποστολής Γιώργο Ρούσσο .

Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί και το επίπεδό τους πάρα πολύ υψηλό! Οι αθλητές αποκόμισαν τεράστιες εμπειρίες για το μέλλον!

SYROS_TEAM_4

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Νούσσης  ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -75 κιλών με έναν εκ των αθλητών του δασκάλου Δημήτρη Δημητρίου, με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε. Ο Γιώργος Δαμίγος αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας, που αγωνίστηκε με άλλον ένα αθλητή του Δημήτρη Δημητρίου γνωρίζοντας την ήττα αλλά κατακτώντας την δεύτερη θέση!{div float:right}{/div}

Στο combat grappling οι αγώνες ήταν μονή με τον Γιώργος Ρούσσος να συμμετείχε στην κατηγορία των  -90κιλών κερδίζοντας τον αντίπαλό του μετά από εγκατάλειψη του λόγο χτυπημάτων .

Ο σύλλογος Χείρων ο Κένταυρος και η ομάδα SYROS TEAM θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στους αγώνες καθώς και τον Δάσκαλο Δημήτρη Δημητρίου για την φιλοξενία του και την άρτια διοργάνωση .

Με εκτίμηση,

Γιώργος Ρούσσος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares