Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 13:43

Με επιτυχια τα Kids Athletics στην Ανδρο.

Μια ξεχωριστή εικόνα αντίκρισαν οι κάτοικοι του νησιού που έτυχε να περάσουν χθες το πρωί μπροστά από την πλατεία γηροκομείου στην Χώρα της Άνδρου.

Αντίκρισαν μια πλατεία πολύχρωμη γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελα και φωνές μικρών μαθητών της ΣΤ΄ δημοτικού των δημοτικών του νησιού.

andros-kalogeras-2014 NEWΤα Kids Athletics ήρθαν για πρώτη φορά στην Άνδρο και σκόρπισαν τον ενθουσιασμό σε όλους.

Η πρωτοβουλία του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ να φέρει στο νησί το αθλητικό πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. είναι άλλο ένα σημάδι ότι όλα ξαναλειτουργούν όπως πρέπει και πως ο ιστορικός σύλλογος των Κυκλάδων είναι εδω για να προσφέρει στην κοινωνία του νησιού και όχι μόνο.

Στην χθεσινή αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν περίπου ογδόντα(80) παιδιά που όπως διαπιστώσαμε όλοι οι παραβρισκόμενοι, κρίνοντας από τα πρόσωπα τους, απολαυσαν τη συμμετοχή στον μέγιστο βαθμό.

Σίγουρα μια τεράστια αφορμή, ένα κίνητρο για την εντατικότερη ενασχόληση με την άθληση και ειδικά με τον στίβο το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφού κατά την ώρα της χθεσινής προπόνησης των τμημάτων στίβου του συλλόγου, παρατηρήθηκε ρεκόρ προσέλευσης μικρών αλλά και μεγαλυτέρων νέων αθλητών.

Η διοργάνωση περιελάμβανε αγωνίσματα άλματος, ταχύτητας, ρίψεων και ευκινησίας.

Έξη(6) συνολικά αγωνίσματα, με την κάθε ομάδα να διαγωνίζεται σε κάθε ένα και ανάλογα την επίδοση της να κερδίζει πόντους τους οποίους και αθροίζουν στο τέλος ώστε να αναδεχθεί ο νικητής.

Η συνολική διάρκεια ήταν περί τις τρεις ώρες.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Όμιλος Φιλάθλων υπόσχεται ότι θα κάνει θεσμό τα Kids Athletics στο νησί του και ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δια του κύριου Πάππα, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους κριτές και τον δήμο Άνδρου για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε (μπλουζάκια, μικροφωνική εγκατάσταση κλπ).

Δείτε εδώ… φωτος

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares