Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 07:56

Εγγραφές στα τμήματα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΟ Πάρου

 9 9 2015 1

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 5:00 έως τις 8:00 στο γήπεδο στίβου, στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς.

Για τους αθλητές του αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος πρώτη προπόνηση την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 5:30.


Για τους μικρούς της Ακαδημίας (6 - 9 ετών) την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 4:00.

Πέρυσι ξεκινήσαμε δειλά και εντάξαμε τον Α.Ο. Πάρου στην ομοσπονδία στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) αποκτώντας το δικαίωμα να συμμετέχουμε επίσημα σε όλους τους αγώνες και τα πρωταθλήματα. Αν και "πρωτάρηδες" η στιβική οικογένεια των Κυκλάδων μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και ξεκινήσαμε δυναμικά τόσο στους Αναπτυξιακούς Αγώνες αλλά και στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κυκλάδων κατακτώντας και πρωτιές!


Αποκτήσαμε εμπειρίες, γνωρίσαμε αθλητές από άλλα νησιά και γίναμε μια μεγάλη αθλητική παρέα, γιατί ο στίβος στις Κυκλάδες διακρίνεται από τον υγιή ανταγωνισμό!

Προπονήτρια και αθλητές αγκαλιάζουν κάθε νέο μέλος της ομάδας μας και μέσα από τις προπονήσεις μας δεν δυναμώνει μόνο το σώμα ... αλλά και οι μεταξύ μας δεσμοί μέσα από την κοινή αγάπη μας για τον αθλητισμό και το στίβο!!

Άλλωστε ένα ατομικό άθλημα όπως ο στίβος, αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς, ενδυναμώνει τις σχέσεις των αθλητών της ομάδας και δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί καθώς τα μέλη της ομάδας έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, γνωρίζουν την δυσκολία και τις ιδιαιτερότητες της φύσης του αθλήματος και λειτουργούν ενθαρρυντικά και όχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους, αφού ως γνωστόν στον στίβο ο μόνος μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας emoticon wink

Και λίγα λόγια για τα οφέλη...

Ο Κλασικός Αθλητισμός πέρα του ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων. Προάγει τη σωματική υγεία καθώς γυμνάζει αρμονικά όλο το σώμα καλλιεργώντας τις φυσικές ικανότητες όπως την ανάπτυξη της καρδιοναπνευστικής ικανότητας, την αντοχή, την ταχύτητα, την δύναμη. Μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι επιδρά θετικά τόσο σε ψυχικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση, την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης, την αποφασιστικότητα, την επιμονή, την υπομονή και την πειθαρχία, εφόδια που ακολουθούν τους μικρούς αθλητές στη μετέπειτα ζωή τους!


Ένα από τα θετικά του στίβου είναι η ποικιλία των αγωνισμάτων, που δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν, βρίσκοντας το αγώνισμα που ταιριάζει περισσότερο σε αυτά βάσει των σωματομετρικών του χαρακτηριστικών και ικανοτήτων και ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας μήνυμα ή απευθυνθείτε στα γραφεία του Α.Ο. Πάρου στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς.


Το πρόγραμμα των τμημάτων θα ανακοινωθεί σύντομα.


Μαρία Τσουκνίδα, προπονήτρια Α.Ο. Πάρου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares