Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 20:39

Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα στίβου του ΑΟ Πάρου

Με το σχετικό δημοσίευμα που ακολουθεί και αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου το Τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΟ Πάρου χαιρετίζει την διάκριση των αθλητριών του Ταντουλή και Καλακώνα που ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.


Το Δελτίο Τύπου
Με τους πρώτους βαθμούς για τον Σύλλογό μας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ατομικά ρεκόρ από τις Παγκορασίδες μας έκλεισε η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο του καλοκαιριού!!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ στο όμορφο Ναύπλιο και τα κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πετυχαίνοντας τους στόχους τους! Ούτε η απειρία, ούτε το άγχος της πρώτης συμμετοχής σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά ούτε και οι ελάχιστοι αγώνες που έχουν στα πόδια τους (3-4 αγώνες κι αυτοί όλοι στις Κυκλάδες) τις πτόησαν και μπήκαν στον αγώνα γεμάτες χαρά με μοναδικούς στόχους να πάρουν εμπειρία και ν' απολαύσουν τον αγώνα τους προσπαθώντας για ατομικά ρεκόρ, μιας και του χρόνου παραμένουν στην ίδια κατηγορία.

Η Ζαχαρούλα Τσαντουλή αγωνίστηκε στον τελικό των 80 μέτρων με εμπόδια και έκανε 14.42 σπάζοντας το ατομικό της ρεκόρ (14.7 με χρονόμετρο χειρός, αντιστοιχεί σε 14.94 ηλεκτρονικό) και έπιασε το όριο βαθμολόγησης που είναι 14.74 και χάρισε στον σύλλογό μας τους πρώτους βαθμούς σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου!!!

Η Βασιλική Καλακώνα στα 150 μέτρα συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ με 21.14 (είχε 22.22 χειρός που αντιστοιχεί με 22.46 ηλεκτρονικό) στον προκριματικό κατεβάζοντας τον χρόνο της πάνω από ένα δευτερόλεπτο μέσα σε 2 μήνες!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κορίτσια για την προσπάθειά σας και για τα αποτελέσματά σας!! Με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και την αγάπη σας για το στίβο ... τα καλύτερα θα έρθουν στην ώρα τους...

Είναι άξιο αναφοράς για τα κορίτσια μας ότι πέτυχαν αυτές τις επιδόσεις μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Η Ζαχαρούλα προπονείται λιγότερο από χρόνο και ασχολείται με την τεχνική των εμποδίων μόλις λίγους μήνες και κατάφερε σε ένα δύσκολο τεχνικό αγώνισμα να πιάσει το όριο βαθμολόγησης. Η Βασιλική αν και ξεκίνησε προπονήσεις τέλη Νοεμβρίου μόλις τον Μάρτιο αφοσιώθηκε στο στίβο ξεκινώντας μια ανοδική πορεία με αποτέλεσμα το ρεκόρ της στο Ναύπλιο.

Οι ιδιαιτερότητες του στίβου και το βάθος χρόνου που απαιτείται για την εξέλιξη ενός αθλητή δεν πτοεί ούτε την διοίκηση του Α.Ο. Πάρου, που γνωρίζει ότι και στο στίβο ισχύει το ... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την πρόεδρό μας Μαρία Κουτσονικολή που μας στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο και μας εμψυχώνει σε κάθε νέο μας βήμα!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας μα και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των Κυκλάδων που έκαναν καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο! Καμαρώσαμε τα παιδιά των Κυκλάδων να κάνουν ατομικά ρεκόρ, ν' αγωνίζονται σε τελικούς και ν' ανεβαίνουν στο βάθρο!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares