Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 19:11

Με ρεκόρ συμμετοχών το Σάββατο στα ''Δήλεια 2016''

Το Σαββατοκύριακο η καρδιά του Στίβου στις Κυκλάδες χτυπά στη Μύκονο, όπου τα Δήλεια 2016 αναμένεται να συγκεντρώσουν περισσότερους από 500 αθλητές από τουλάχιστον 18 σωματεία, πράγμα που θα αποτελέσει ρεκόρ στην εξάχρονη ιστορία αυτής της διοργάνωσης.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Σάββατο (15/10) όλα τα βλέμματα είναι επικεντρωμένα στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου, όπου για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν τα ''Δήλεια''.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΑΟ Μυκόνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν καθιερωθεί τα τελευταία 6 χρόνια και αποτελούν ένα αθλητικό "ραντεβού" για συλλόγους εντός και εκτός Κυκλάδων.

Τα αγωνίσματα είναι για τις κατηγορίες Παμπαίδων, παγκορασίδων Α και Β, μίνι, ενώ θα υπάρξει και σφαιροβολία ανδρών. Οι σύλλογοι που θα ταξιδέψουν στο νησί των ανέμων είναι οι: Α.Ο. Μυκόνου, Α.Ο. Πάρου, Ναξιακός, Πανναξιακός, Αίαντας Τήνου, Ποσειδώνας Τήνου, Παμμηλιακός, Ανδριακός, Α.Ο.Φιλοθέης, ΓΑΣ Παιανίας, Πανελλήνιος, Πίνδαρος Θηβών, Ευβοϊκός, ΟΦΗ, Γ.Ε. Ηρακλείου, Α.Ο. Πεύκης, Κύθνος, Κέα.

Επίσης αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών, αφού στους αγώνες θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές.

Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares