Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 23:19

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 3ος "Ομήρειος" Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ίου (photos)

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος δρόμος "ΟΜΗΡΙΟΣ" που έγινε στην Ίο για ακόμη μια σεζόν ήταν πραγματικά μια διοργάνωση που μαγνήτισε τα βλέμματα όχι μόνο του νησιού και των Κυκλάδων αλλά ολόκληρης της χώρας.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, ήταν έξοχη, δομημένη σωστά με δουλειά αρκετών μηνών και είχε αυτό που χρειάζεται ο κάθε θεσμός για να λειτουργήσει με ευπρέπεια για να δουλέψουν όλα ρολόι: Την οργάνωση.

Η Α.Σ. Ίου που ήταν ο διοργανωτής αλλά και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνδυασμό με τον Δήμο του νησιού και τους συντελεστές, συνέβαλαν όλοι μαζί, βάζοντας απ' από ένα μικρό λιθαράκι προκειμένου να γίνει μια τελετή που άφησε ικανοποιημένους μικρούς και μεγάλους που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ίου είχε εκπρόσωπους τον πρόεδρο, Ρολλά Δημήτρη, αντιπρόεδρο, Αρτέμη Νικόλαο και τον γενικό γραμματέα Καραμπίκα Κωνσταντίνο, ενώ, τη διοργάνωση παρουσίασε η εξαιρετική και γεμάτη ζωντάνια Φάκου Άντζελα που είναι, ως γνωστόν, πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής στο νησί.

Ο Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε λίγο μετά τις έξι με την κούρα των 21 χιλιομέτρων ενώ με μερικά λεπτά διαφορά πατήθηκε η... κόρνα για την εκκίνηση των 10 και 3 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Από τους τοπικούς άρχοντες το παρών έδωσε ο Δήμαρχος της περιοχής, Μιχάλης Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος, Ιωάννης Μπάτσαλης και ο Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου, Μαργαρίτα Σαντορινάκη.

Η αυλαία έπεσε λίγο μετά τις 21.00 όπου οι τρεις πρώτες θέσεις σε όλε τις κούρσες πήραν κύπελλο, ενώ, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που μοίρασαν μπλουζάκια και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες δείγμα της εξαιρετικής οργάνωσης που είχε ο θεσμος.

Τα δείγματα γραφής ήταν εξαιρετικά αφού όσο περνούν τα χρόνια, η διοργάνωση συγκεντρώνει περισσότερους αθλητές στη λίστα της, αφού ξεκίνησε με 66 πρόσωπα και φέτος έτρεξαν περισσότερα από 220, κάτι που σημαίνει αναλογικά ότι τη νέα σεζόν θα δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι από 300 αθλητές. 

Ενεργό ρόλο σε ακόμη έναν Ημιμαραθώνιο από την κα. Πετρίδου

Το πρόσωπο παρ' όλα αυτά που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η κυρία, Βασιλική Πετρίδου που έτρεξε για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρονια στο μαραθώνιο, δείχνοντας την αγάπη της για τον αθλητισμό, έχοντας ενεργό ρόλο.

Η σύζυγος του γνωστού επενδυτή-χρηματιστή κ. Μιχαλόπουλου που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε αγορές που αφορούν πάνω από το 30% του νησιού, μετά το περσινό 3Χ3 που αφορούσε το μπάσκετ με καλεσμένους τους  Παναγιώτη Γιαννάκη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Θοδωρή Παπαλουκά, Μιχάλη Κακιούζη, Κώστα Τσαρτσαρή, Νίκου Παππά, Εβίνας Μάλτση, Αρτέμιδας Σπανού, Κατερίνας Σπαθάρη, Ανθής Παπαηλία, στήριξε ακόμη ένα μεγάλο θεσμό όντας αρωγός για να διοργανωθεί ο 3ος Ομήριος Ημιμαραθώνιος.

Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ από το sportcyclades.gr αφού η κ. Πετρίδου διοργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου όπου θα δώσουν το παρών αρκετοί προπονητές από την πρωτεύουσα.

IMG_3428.jpgIMG_3427.jpg

IMG_3452.jpg

IMG_3451.jpg

DSC_6321.jpgDSC_6319.jpg

DSC_6292.jpg

DSC_6280.jpg

DSC_6271.jpg

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares