Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 00:50

Οι Δρομείς Σύρου για τη συμμετοχή στα 12α Δήλεια

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στα 12α Δήλεια εξέδωσε ο σύλλογος Δρομείς Σύρου.

Αναλυτικά:

Ο σύλλογος μας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου έλαβε μέρος στους 12ους αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Δήλεια στο νησί της Μυκόνου με 23 αθλητές και αθλήτριες.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ακαδημίας Τσαρτσάλης Δημήτρης, η ταμίας του συλλόγου Βλάμη Βούλα και πλήθος γονέων.

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε την προσπάθεια όλων των αθλητών. Οι αθλητές και αθλήτριες μας, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και επιστρέφουν πίσω με χαμόγελα και μετάλλια στις αποσκευές τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο vortex Κ12 ο αθλητής μας Μιχαήλ Μανος κατάλαβε την 2η θέση στα αγόρια.

Στα 50μ Κ12 η αθλήτρια μας Δρακάκη Ανδριάνα κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια.

Στα 600μ Κ14 η αθλήτρια μας Παλαμάρη Μαρία κατέλαβε την 2η θέση και τέλος στην σκυτάλη 4x50μ Κ12 οι αθλήτριες μας Κουκουλογιάννη Μαριάννα, Ρούσσου Μυρτώ, Δρακάκη Ανδριάνα και Μπέκου Μαρία κατέλαβαν την 3η θέση.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει πρωτίστως όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, έπειτα τον προπονητή της ακαδημίας μας που παρ'όλες τις δυσμενείς συνθήκες προπόνησης δίνει τον καλύτερο του εαυτό, καθώς και όλους τους γονείς που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται.

Ευχαριστούμε επίσης τον ΣΕΓΑΣ και τον κύριο Πάππα Δημήτρη για όλη την βοήθεια του, καθώς και τον Α.Ο.Μυκόνου για όλη την φιλοξενία.

Ένα πάγιο αίτημα της Σύρου είναι η δημιουργία ενός κατάλληλου αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε τα παιδιά μας να προπονούνται σε συνθήκες που τους αρμόζουν εν έτη 2022.

Εκ του ΔΣ Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares