Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 14:17

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού η Στεφανίδη

Παρά τον τραυματισμό της, η Κατερίνα Στεφανίδη δοκίμασε να αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποιο άλμα.

Η Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, τραυματίστηκε στο ζέσταμα, στον αστράγαλο, και μεταφέρθηκε με καροτσάκι στο ιατρείο του σταδίου που φιλοξενείται η διοργάνωση στην Βουδαπέστη.

Η Στεφανίδη επέστρεψε με δεμένο τον αστράγαλο στο δεξί της πόδι και πήρε το ρίσκο να δοκιμάσει να αγωνιστεί. Προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο και να μην επιβαρύνει το πόδι της με πολλά άλματα, ξεκίνησε από τα 4,50 μ., όπου στην πρώτη προσπάθεια δεν δοκίμασε καν να σηκωθεί.

Στο δεύτερο πέρασε από κάτω με εμφανή το πρόβλημα στο πόδι της, αφού έσφιγγε τα δόντια της προκειμένου να αντέξει.

Τελικά ούτε στην τρίτη κατάφερε να κάνει κάτι (έτρεξε με μικρή φορά για να μην επιβαρύνει το πόδι της, αλλά και πάλι δεν δοκίμασε καν άλμα) κι έτσι έληξε άδοξα η παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στο άλλο γκρουπ του προκριματικού συμμετείχε και μία δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια, η Ελένη Πόλακ. Η αθλήτρια του Μ. Καραγιάννη πέρασε αρχικά τα 4,35 μ., αλλά στα 4,50 μ. είχε τρεις αποτυχημένες κι έτσι δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares