Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 17:30

Μηλιοί αθλητές στίβου σε Παλλήνη, Ναύπλιο, Καλλιθέα και Χαλκίδα.

Νεαροί αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τον Μηλέικο στίβο σε σημαντικούς αγώνες στίβου σε 4 πόλεις της Ελλάδος το Σαββατοκύριακο 25-26/5/2013.

Την αγωνιστική αυλαία θα ανοίξει η 13χρονη αθλήτρια του Περικλή Καβαλιέρου Χριστίνα Δάμη το Σάββατο στις 15,30 στην ημερίδα αλμάτων στην Καλλιθέα. Η Δάμη θα αγωνισθεί στο άλμα σε μήκος ΠΚ Β΄ και στα 60μ ΠΚ Β΄.

Λίγη ώρα αργότερα στο στάδιο Ναυπλίου θα αγωνισθεί η Μαρία Σαριδάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόπλων Δυνάμεων . Η Σαριδάκη υπηρετεί στον Λιμεναρχείο Μήλου ανήκει στον «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ» και γυμνάζετε στην Μήλο με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Μαρκιανίδη. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Σαριδάκη κατέκτησε την 1η θέση στο περσυνό Στρατιωτικό πρωτάθλημα, ενώ πριν λίγες ημέρες κατετάγη επίσης 1η στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κρήτης.

Την Κυριακή στο στάδιο Παλλήνης στους αγώνες στίβου «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2013» θα αγωνισθούν η Δάμη Χριστίνα στο άλμα σε μήκος ΠΚ Β΄ και ο Καβαλιέρος Μάνος στα 1000μ ΠΠ Β΄ .

Λίγες ώρες αργότερα οι παραπάνω αθλητές μαζί με την Μαρία Καβαλιέρου θα αγωνισθούν στην Χαλκίδα στους σημαντικούς αγώνες της πόλης με την ονομασία «ΒΡΑΙΜΑΚΕΙΑ 2013» . Η Δάμη Χριστίνα θα αγωνισθεί στα 80μ ΠΚ milos-medousa-cafeΒ΄και στα 60μ με εμπόδια για να γίνει η πρώτη αθλήτρια από την Μήλο που αγωνίζεται σε αγώνισμα εμποδίων. Ο Καβαλιέρος Μάνος θα δοκιμάσει στο μήκος και στα 50μ mini ΠΠ, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση της Καβαλιέρου Μαρίας στο μήκος mini ΠΚ με την συμμετοχή βάση επιδόσεων των καλύτερων αθλητριών της κατηγορίας. Η ίδια αθλήτρια θα αγωνισθεί και στο αγώνισμα των 50μ mini ΠΚ.

Οι παραπάνω νεαροί αθλητές ανήκουν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ γυμνάζονται στο στάδιο της Μήλου με τις οδηγίες του Περικλή Καβαλιέρου αλλά και με την υψηλή επίβλεψη των προγραμμάτων εκγύμνασης από τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη, (συμμετοχή σε 4 Ολυμπιάδες κάτοχος Παγκόσμιων και Πανευρωπαικών τίτλων).

Να θυμίσουμε ότι η 13χρονη Δάμη Χριστίνα κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά έχει κατακτήσει την 1η θέση στο μήκος στην Λιβαδειά με επίδοση 4,75 και την 2η θέση μεταξύ 123 αθλητριών στον Πειραία στο αγώνισμα του Τριάθλου, Η 11χρονη Καβαλιέρου Μαρία έχει επίδοση 4,32 στο μήκος mini ΠΚ με 1η θέση στο Σχηματάρι 2η στην Λιβαδειά με επίδοση 4,26, και ο Καβαλιέρος Μάνος έχει καταταγεί 2 φορές 2ος στα 600μ mini ΠΠ με επίδοση 2,05 στα 600μ .

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares