Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 09:37

Τελετή λήξης για το Paros Open Cup 2012!

oa parou gipeda

Ένα ακόμα ανοιχτό τουρνουά στην Πάρο έφτασε στο τέλος του και το μόνο ευχαρίστηση έμεινε στο μυαλό όλων όσων συνέβαλλαν για μια ομαλή διοργάνωση.

syros RAOYZAIOS arxikaΣτο αγωνιστικό κομμάτι ο τελικός του μονού αντρών στην κατηγορία ως 34 κρίθηκε στα σημεία και νικητής αναδείχτηκε ο Κουτσοθανάσης Αλέξανδρος . Στην κατηγορία 35-49 ο τελικός πήγε στο φαβορί Κυπριώτη Διονύση όπου επιβεβαίωσε την εμπειρία του σε τουρνουά νικώντας τον πιο άπειρο σε τελικές φάσεις Κολάρο Μιχάλη. Στην κατηγορία 50+ ο αθλητής Σφέτσας εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τον αέρα και αναδείχτηκε νικητής κόντρα στον περσινό νκητή του τουρνουά Σακελαρίδη Νίκο.

Στα μονά γυναικών η αθλήτρια Αγιούς Ελίζα επικράτησε της νεότερης αθλήτριας της Τσαούτου Κατερίνας σε έναν τελικό όπου κέρδισε αυτή που διαχειρίστηκε καλύτερα τον αέρα. Τα διπλά αντρών είχαν αρκετό ενδιαφέρον αφού τα νιάτα αναμετρήθηκαν με την εμπειρία με το αποτέλεσμα υπέρ των νεότερων αθλητών. Συγκεκριμένα οι Γεράσοβιτσ Καραγιάννης, παίζοντας με πολύ μυαλό, δεν άφησαν περιθώριο στους εμπειρότερους Γεωργιάδη Αγαλιώτη. Στα μικτά διπλά οι αθλητές Αγιούς Ιωακειμίδης αναδείχτηκαν νικητές κλείνοντας τους αγώνες της διοργάνωσης.

oa parou sakkari kairi 2011

Κατά τις απονομές των κυπέλλων ο διευθυντής του τουρνουά Ιωακειμίδης Άρης πήρε το λόγο και ευχαρίστησε τόσο τους αθλητές όσο και τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και δεσμεύτηκε για την επανάληψη της διοργάνωσης και για το 2013. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ομίλου με τη σειρά του ευχαρίστησε κι αυτός κάθε παρευρισκόμενο και υποσχέθηκε στο μέλλον περισσότερες τενιστικές διοργανώσει με σκοπό την εξάπλωση του αθλήματος στις Κυκλάδες.  

paros-adonis

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares