Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 12:36

Μεγάλη επιτυχία το 4ο Aegean junior open

4o-aegeas-paidon-syros-omadiki

Το τριήμερο 05-06-07/10/2012 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 4ο Aegean junior open που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου.

Η συμμετοχή  αθλητών από τα νησιά Σύρου(30) , Μυκόνου(10) , Πάρου(10) , Μυτιλήνης(2), Κώ(25) , μα και από την Αθήνα(2) έφτασε τον αριθμό 79 .

Ο όμιλός μας κατάφερε πέρα από τα καλά πλασαρίσματα να πάρει και πρωτιές . Θα αναφέρουμε αρχικά τον ΚΟΚΚΟΡΗ ΓΙΩΡΓΟ με την δεύτερη θέση στα 10αρια , τη δεύτερη θέση της ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ , την τρίτη θέση της ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΑΝΗΣ και ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ στα κορίτσια 10 , τη δεύτερη θέση της ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ στα κορίτσια 12 και την τρίτη της ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑΣ στην ίδια κατηγορία , την τρίτη θέση του ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ στην κατηγορία αγόρια 14 ,την τρίτη θέση της ΝΟΜΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ στα κορίτσια 14, την πρώτη θέση της ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΛΕΝΑΣ στα διπλά των κοριτσιών στην κατηγορία των 12 και την πρώτη θέση στο διπλό της κατηγορίας αγόρια 12 του ΠΑΠΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ με συμπαίκτη τον ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ ΣΤΕΛΙΟ από την Πάρο.

Περισσότερα νέα από το τουρνουά μα και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο site του ομίλου μας ( www.syrostennisclub.gr) .

Ο όμιλος μας εύχεται καλή συνέχεια και πολλές νίκες σε όλα τα παιδιά.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Ο.Π.Α.Σ. του Δήμου Ερμούπολης που ήταν πάλι κοντά μας , τη Διοίκηση και το προσωπικό του Α.Κ.Δ.Ε. την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και κυρίως τον Περιφερειακό Σύμβουλο υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Κο ΓΡΥΠΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ,το ΜΑΝΝΑ ΜΑΡΚΕΤ για την ευγενική χορηγία του σε νερά , και την BLUE STAR για την έκπτωση 30% στα εισιτήρια των αθλητών και συνοδών .

Δεν θα παραλείψουμε φυσικά να ευχαριστήσουμε τα ξενοδοχεία που μας έδωσαν πολύ καλές τιμές για τους επισκέπτες μας και ήταν το ξενοδοχείο ΝΗΣΑΚΙ, το ΕΡΜΗΣ, το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, το ΔΙΟΓΕΝΗΣ , το ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ , το ΕΣΠΕΡΑΝΣΕ, το ΦΙΛΟΞΕΝΟ και ο ΡΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares