Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 16:30

Σπουδαία επιτυχία για τη Φανή Ρούσσου από τη Σύρο: Πρώτη θέση στο βαθμολογούμενο OPEN του Πολυκάστρου

Σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία προχώρησε η Συριανή αθλήτρια Τένις Φανή Ρούσσου, που κατέκτησε την 1η θέση στις Γυναίκες στο βαθμολογούμενο OPEN τουρνουά Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο.

Μάλιστα η Συριανή αθλήτρια του Ο.Α Λαγκαδά έχασε μόλις δυο «game» στην διοργάνωση, δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται.

Μέσα από ανακοίνωση του ο όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου αναφέρει:

Πολλά συγχαρητήρια στη ΦΑΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ που κατέλαβε την πρώτη θέση στο OPEN τουρνουά ανδρών-γυναικών στο Πολύκαστρο. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές του ομίλου μας που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στην εξέλιξη της και ευχαριστούμε τον όμιλο αντισφαίρισης Λαγκαδά καθώς και ειδικά τον προπονητή ΤΖΙΜΚΑ ΓΙΩΡΓΟ που έχει αναλάβει την αθλήτρια μας λόγω των σπουδών της στην Γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά αναφέρει:

Μεγάλη επιτυχία για την Ρούσσου Φανή για την κατάκτηση του τίτλου στις Γυναίκες στο βαθμολογούμενο OPEN τουρνουά Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο…
Η πρώτη κατάκτηση επίσημης διοργάνωσης για τη Φανή στις γυναίκες και μάλιστα έχοντας χάσει στην πορεία της στο τουρνουά μόλις δύο game!!!
Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα του Όμιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά και στον George Tzimkas που έχουν αναλάβει πλέον την αθλήτρια , καθώς και πολλά συγχαρητήρια στον Savvas Savrakidis για την δουλειά που έχει κάνει με την Φανή στο Syros Tennis Club από όπου και προέρχεται..
Ευχαριστούμε τον Γιώργο Παπανδρέου και την ομάδα του για την υποστήριξη των αθλητων μας στον τομέα της αποκατάστασης..

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares