Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά χαρακτηρίζει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ τα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον κ. Ήμελλο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο λόγος η επιστολή του κ. Ημέλλου που φάνηκε να είναι καθαρά ως εκτόξευση λάσπης, πράγμα που αποδεικνύει και η απόσυρση της από τα σάιτ που είχε αναρτηθεί αφού οι συνάδελφοι καλώς έπραξαν και την ανάρτησαν αλλά φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και επίσης καλώς και την απέσυραν χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταλογίσει κάτι αφού έκαναν απλά την δουλειά τους.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει την υπόληψη του σε αμφισβήτηση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μακριά από σκοπιμότητες που προσφέρει στον τομέα του που είναι ο αθλητισμός, καθώς και όπου αλλού μπορεί. Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης παρά το γεγονός της απόσυρσης των καταγγελιών, έχει καταθέσει μήνυση, διεκδικώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαργαρίτη αναφέρει:

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Ελευθέριου Ήμελλου, η οποία δημοσιεύθηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. του νομού Κυκλάδων, και η οποία περιέχει σαφείς αναφορές στο πρόσωπο μου, έστω και φωτογραφικές, Σας γνωρίζω ότι :

Τα «δήθεν» καταγγελλόμενα στην εν λόγω επιστολή περί «δήθεν» προσπάθειας μου να χειραγωγήσω τις εξελίξεις στον χώρο της ΕΠΣ Κυκλάδων δια της «δήθεν» εκτόξευσης από το στενό μου περιβάλλον απειλών για την διακοπή της χρηματοδοτήσεως της ομάδας του Πανναξιακού από μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εις περίπτωση που μέλη του ταχθούν υπέρ του ψηφοδελτίου «Ισχύς εν τη Ενώσει» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, είναι παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά για το πρόσωπο μου.

Το περιστατικό που περιγράφεται στην εν λόγω επιστολή και το οποίο «δήθεν» συνέβη στην απονομή του τίτλου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην ομάδα του Πανναξιακού ουδέποτε συνέβη. Η παρουσία μου την ημέρα αυτή στο γήπεδο ήταν μόνο για να απονείμω τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πανναξιακό και αυτό και μόνον έπραξα.

Τόσο στην μικρή κοινωνία της Νάξου όσο και στην ευρύτερη κοινωνία των Κυκλάδων είναι γνωστή τοις πάσι η προσωπική και η επαγγελματική μου ζωή και είναι επίσης γνωστό τοις πάσι ότι ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε είδους σχόλιο. Παρέλκει ως εκ τούτου να αναφερθώ περαιτέρω στο περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, το οποίο διαψεύδω καθ΄ ολοκληρίαν ως ψευδές και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν. Αιγαίου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Α.Ο Πάρου: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Α.Ο Πάρου την...

Θύελλα Καμαρίου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δ.Σ. προς ΔΑΠΠΟΣ

Η Θύελλα Καμαρίου μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τη νέα διοίκηση του...

Αποδεκατισμένος στη Νάξο ο ΑΣ Ίου, αλλαγή μέρας και ώρας στο ματς με ΠΑΣ Νάξου

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής...

Πρώτη νίκη για την Κ16 της Θύελλας Καμαρίου

Την πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε η Κ16 της Θύελλας...

Κ16: Πανναξιακός - ΠΑΣ Νάξου [highlights]

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι της Κ16 μεταξύ του...

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων οι Μπελεγρίνης και Φρέρης

Ο σχεδιασμός για τις μικτές ομάδες Κυκλάδων συνεχίζεται, με τους...

Πανναξιακός - Καρτεράδος 3-2 [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την αναμέτρηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Θύελλα Καμαρίου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δ.Σ. προς ΔΑΠΠΟΣ

Η Θύελλα Καμαρίου μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τη νέα διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ για τη σημαντική βοήθεια που παρείχε ώστε να επιλυθούν...

Αποδεκατισμένος στη Νάξο ο ΑΣ Ίου, αλλαγή μέρας και ώρας στο ματς με ΠΑΣ Νάξου

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου ο ΑΣ Ίου, καθώς για διάφορους...