Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά χαρακτηρίζει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ τα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον κ. Ήμελλο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο λόγος η επιστολή του κ. Ημέλλου που φάνηκε να είναι καθαρά ως εκτόξευση λάσπης, πράγμα που αποδεικνύει και η απόσυρση της από τα σάιτ που είχε αναρτηθεί αφού οι συνάδελφοι καλώς έπραξαν και την ανάρτησαν αλλά φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και επίσης καλώς και την απέσυραν χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταλογίσει κάτι αφού έκαναν απλά την δουλειά τους.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει την υπόληψη του σε αμφισβήτηση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μακριά από σκοπιμότητες που προσφέρει στον τομέα του που είναι ο αθλητισμός, καθώς και όπου αλλού μπορεί. Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης παρά το γεγονός της απόσυρσης των καταγγελιών, έχει καταθέσει μήνυση, διεκδικώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαργαρίτη αναφέρει:

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Ελευθέριου Ήμελλου, η οποία δημοσιεύθηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. του νομού Κυκλάδων, και η οποία περιέχει σαφείς αναφορές στο πρόσωπο μου, έστω και φωτογραφικές, Σας γνωρίζω ότι :

Τα «δήθεν» καταγγελλόμενα στην εν λόγω επιστολή περί «δήθεν» προσπάθειας μου να χειραγωγήσω τις εξελίξεις στον χώρο της ΕΠΣ Κυκλάδων δια της «δήθεν» εκτόξευσης από το στενό μου περιβάλλον απειλών για την διακοπή της χρηματοδοτήσεως της ομάδας του Πανναξιακού από μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εις περίπτωση που μέλη του ταχθούν υπέρ του ψηφοδελτίου «Ισχύς εν τη Ενώσει» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, είναι παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά για το πρόσωπο μου.

Το περιστατικό που περιγράφεται στην εν λόγω επιστολή και το οποίο «δήθεν» συνέβη στην απονομή του τίτλου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην ομάδα του Πανναξιακού ουδέποτε συνέβη. Η παρουσία μου την ημέρα αυτή στο γήπεδο ήταν μόνο για να απονείμω τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πανναξιακό και αυτό και μόνον έπραξα.

Τόσο στην μικρή κοινωνία της Νάξου όσο και στην ευρύτερη κοινωνία των Κυκλάδων είναι γνωστή τοις πάσι η προσωπική και η επαγγελματική μου ζωή και είναι επίσης γνωστό τοις πάσι ότι ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε είδους σχόλιο. Παρέλκει ως εκ τούτου να αναφερθώ περαιτέρω στο περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, το οποίο διαψεύδω καθ΄ ολοκληρίαν ως ψευδές και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν. Αιγαίου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Συνένωση ομάδων Σαντορίνης: Το όνομα της ομάδας «ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020»

Στις γενικές συνέλευσης που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στη...

Live από Σαντορίνη: Ρεπορτάζ από τις γενικές συνελεύσεις με φόντο τη συνένωση

Πρίν από λίγη ώρα ξεκίνησαν οι δυο Γενικής Συνέλευσης σε...

Άνω Μερά: Ξεκινάει ο σχεδιασμός-Τον πρώτο λόγο ο Σκέντζος

Η Άνω Μερά, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της...

Κωνσταντινιδης: Με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε την πρόταση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στα μέσα Ιουνίου και εφόσον υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα...

«Κατεβάζει ρολά» ο ΑΟΣ και μετακομίζει στον Άγιαξ Σύρου;

Κάτι παραπάνω από έντονη είναι πλέον η φημολογία στην Σύρο...

Με ''φύλακα άγγελο'' τον Κώστα Συριανό και τη νέα σεζόν η Ελλάς Σύρου

Άγκυρα στο ήρεμο λιμάνι της Ελλάς Σύρου ρίχνει ο πολύπειρος...

''Μεταχρονολογημένο'' πρόστιμο στον Πανθηραϊκό από την ΕΠΟ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής να έχει λάβει και επίσημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Συνένωση ομάδων Σαντορίνης: Το όνομα της ομάδας «ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020»

Στις γενικές συνέλευσης που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στη Σαντορίνη ανάμεσα στη Θύελλα και τον Πανθηραϊκού έχουν ήδη ειπωθεί...

Live από Σαντορίνη: Ρεπορτάζ από τις γενικές συνελεύσεις με φόντο τη συνένωση

Πρίν από λίγη ώρα ξεκίνησαν οι δυο Γενικής Συνέλευσης σε Καμάρι και Φηρά με κύριο θέμα συζήτησης να έχει να...