×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 21:23

Ευχαριστούμε τον κόσμο... Ραντεβού το επόμενο Σάββατο

Η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και της Νάξου, που με τη συγκλονιστική παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Θήρας συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγαλειώδη νίκη και στην πολύ σημαντική επιτυχία της συμμετοχής του συλλόγου μας σε τρίτο Final-4 κυπέλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.


Το προσεχές Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, είναι ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο της ομάδας μας να δείξει το μεγαλείο του και τη στήριξή του στους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές μας καθώς ο Πανναξιακός μας δίνει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο κλειστό Δ.Α.Κ. Νάξου.

Αρχικά στις 15.00 η ομάδα μας καλαθοσφαίρισης αντιμετωπίζει, για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, τον Κάδμο Θήβας σε ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 18.00, η ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Μαρκοπούλου με στόχο την νίκη για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για μια ακόμα υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 Γυναικών.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γεμίσουν και πάλι το γήπεδό μας και να «οδηγήσουν» και τις δύο ομάδες μας σε μεγάλες νίκες,
Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares