×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 02:27

Ένα καφέ της παρηγοριάς.. παρακαλώ..

Στο πλαίσιο του διαλόγου, στο πλαίσιο ίσως και λιγάκι του κυνισμού, προβάλω με ευθύ τρόπο την άποψή μου και μόνο, περί Γιώργου Ρούση, της φουρτούνας που προέκυψε, ενώ αναρωτιέμαι αν για τα.. δυο του μάτια, έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος. Για πάμε.

Ας περάσουμε επί τόπου στο ψητό φίλες και φίλοι. Άλλωστε το θέμα που θα συζητήσουμε έχει σχολιαστεί (παναθεμά το) αρκετές φορές και μάλιστα σε διάστημα μόνο λίγων ημερών..


Και η είδηση είναι..

Αλήθεια όμως τώρα που το ξανασκέφτομαι ποια είναι η είδηση τελικά; Ότι η διοίκηση του Πανναξιακού αποφάσισε πως ελέω Ρούση, δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα το διοικητικό συμβούλιο; Η είδηση είναι ότι ο Ρούσης ετοιμάζει βαλίτσες για Σαντορίνη; Η είδηση είναι ότι πριν καλά - καλά τελειώσει το Πρωτάθλημα ο Ρούσης είχε ήδη μιλήσει με ΑΟ Θήρας; Η είδηση είναι ότι ενώ αρχικά ο Ρούσης δεν πήρε καμία αθλήτρια από την ομάδα του στην Εθνική, ξαφνικά τις (την) θυμήθηκε; Η είδηση είναι ότι η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου εντέλει πήρε το βάφτισμα του πυρός; Σαν να άρχισα να μπερδεύομαι. Πολλά μαζεμένα..

«Φάκελος» που καίει ή απλά εγωισμός;

Αυτές τις ημέρες προσωπικά αποφάσισα να μην αρθογραφήσω, ωσότου  έχω κάποιο επίσημο έγγραφο από πλευράς διοίκησης. Μια ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου, στο οποίο θα δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της. Θα γίνει νωρίτερα το ΔΣ ώστε να παρθεί η απόφαση για τον προπονητή της νέας σεζόν; Θα γίνει όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο;

Έτσι λοιπόν πριν από λίγες ώρες οι ιθύνοντες του Πανναξιακού αποφάσισαν ομόφωνα πως δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κίνηση εν όψει της νέας χρονιάς, κάτι βέβαια που σήμαινε αυτόματα πως άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες (και τα σκυλιά δεμένα δηλαδή) για τον πρώην πλέον προπονητή του ΠΑΟΝ.

Ερώτηση:

Εξ αρχής έχει οριστεί από την διοίκηση, συμβούλιο προς τα τέλη Μαΐου. Σαν λίγο βιαστικός δεν ήταν ο κ. Ρούσης;  

Αλήθεια δεν μπορούσε να κάνει λίγο ακόμα υπομονή, όπως έκανε εδώ και μήνες δηλαδή, γνωρίζοντας ότι η πυξίδα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει να δείχνει μόνο όταν εκλεγεί νέο σχήμα; (Αφουγκράζομαι την επιθυμία του να θέλει να κλείσει γρήγορα συμφωνία).

Γιατί με το έτσι θέλω λοιπόν, βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό στους παράγοντες της ομάδας, εφόσον έχεις στα χέρια σου το πλάνο της διοίκησης; Ποιος θα μπορούσε να απαντήσει θετικά η αρνητικά το ενδεχόμενο του προπονητή, όταν δεν γνωρίζει καν το μέλλον του συλλόγου;  Ή θα περίμενες να σου πουν από το.. Δεκέμβρη ότι παραμένεις, αλλά ποιος ξέρει εάν αλλάξει το σχήμα μπορεί και να φύγεις..


Επαγγελματισμός και ..έχει ο Θεός

Προσωπικά τον κ. Ρούση δεν τον θεωρώ κακό προπονητή. Αυτό που μπορούσε να κάνει το έκανε. Δεν υπήρχε πιο ψηλό ταβάνι. Τώρα αν υπήρχαν παράπονα από την εξέδρα για τις επιλογές του, εντάξει όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τους Έλληνες φιλάθλους..

Ουσιαστικά όμως και πριν βγει στη φόρα όλο αυτό το παρασκήνιο περί αποχώρησής του θεωρώ ότι την δουλειά του την έκανε καλά.

Η απόφασή του να «μετακομίσει» στη Σαντορίνη είναι άκρως επαγγελματική.  Ίσως εκεί βλέπει περισσότερες προοπτικές. Περισσότερα χρήματα. Περισσότερη σιγουριά. Ποιος ξέρει; Κανείς δεν είναι στο μυαλό του για να μπορέσει να κρίνει με τι μπούσουλα έχει πάρει όλες αυτές τις αποφάσεις. (και αν τελικά επαληθευτούν όλες)


Βλέπαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος

Ωραία μέχρι εδώ λοιπόν ασχοληθήκαμε αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα. Η ανακοίνωση βγήκε, ο Ρούσης αποτελεί παρελθόν. Κάποια στιγμή και αυτό το ζήτημα θα θαφτεί στο χρονοντούλαπο. Ίσως πλέον το ντέρμπι Πανναξιακού ΑΟ Θήρας αποκτήσει ακόμα μία σπίθα.. Θα δείξει..

Οι επιχειρηματολογίες, οι κόντρες, οι διαφορές, οι συστάσεις, οι διαπληκτισμοί ήταν τελικά το ζητούμενο; Βγήκε κάποιο αποτέλεσμα; Η ομάδα πλέον έλυσε – αποδεσμεύτηκε από ένα υπάρχων πρόβλημα και όλα μέλι γάλα;

Εδώ σε αυτό το σημείο, θεωρώ ότι είναι και το σημαντικότερο απ ‘όλα.

Τη Δευτέρα το βράδυ έγιναν κάποιες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων περί το μέλλον του συλλόγου. Μέσα από αυτή την ομιλία έπρεπε να παρθεί και η απόφαση για τον κ. Ρούση.

Εδώ λοιπόν πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση να μην παρθεί κάποιο μέτρο για τη συνέχεια, σηματοδοτεί και την έξοδο ενδιαφερόμενων «γαμπρών» προς αυτή την κατεύθυνση. Το μέλλον του Πανναξιακού στο γυναικείο βόλεϊ ταλανίζεται και αμφότεροι ασχολήθηκαν με το γρανάζι, του έτσι κι αλλιώς έτοιμου να χαλάσει, αυτοκινήτου..

Ο Πανναξιακός χρειάζεται οικονομική υποστήριξη. Οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι που πλέον λίγοι είναι αυτοί που θα ρίξουν τα λεφτουδάκια τους στον αθλητισμό. Λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν και πρέπει να προσεχθούν με δέοντα τρόπο, αφού οι συνθήκες το επιτάσσουν.

Το μέλλον της ομάδας προσωπικά το βλέπω λίγο απαισιόδοξα. Ίσως γιατί μέχρι στιγμής (μπορεί και να μην το έχω πάρει χαμπάρι) δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση από επιφανείς επιχειρηματίες. Και το ξαναλέω. Επίσημη!

Ίσως προκύψει στο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί, καλός εχόντων των πραγμάτων, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εώς τότε λοιπόν, καλό είναι να μην αφήσουμε οποιοδήποτε.. πιόνι να μπαίνει στην παρτίδα του σκάκι του Πανναξιακού. Ας εστιάσουμε όλοι στο πραγματικό πρόβλημα του θέματος και το θέμα του προπονητή, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε εκτενέστερα..

Αυτή η ομάδα έχει δώσει πάμπολλες χαρές στον Κυκλαδίτκο αθλητισμό και είναι κρίμα να χαραμίζεται στο κουτσομπολιό και στον θεατρινισμό του καθενός..


Υ.Γ. Οι παράγοντες που βρίσκονται περιμετρικά της ομάδας, να είστε σίγουροι πως το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν είναι ο Πανναξιακός να μην έχει την ανάλογη πυγμή, με αυτή που με τόσο κόπο σχημάτισε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πήχης είναι ψηλά. Ας παραμείνει εκεί.

Με τον ΚΑΘΕ Ρούση που θα έρθει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Είτε είναι ο Χ αύριο, είτε είναι ο Ψ μεθαύριο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares