Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 15:02

Την πόρτα της Εθνικής κτυπάει ο Καλακώνας του ΑΟ Πάρου

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του ΑΟ Πάρου, Παντελής Καλακώνας θα δοκιμαστεί σήμερα για επιλογή στην Εθνική Παίδων.

Ο 13χρονος guard της παριανής ομάδας με ύψος 1,74 στην συνέχεια θα περάσει τις πύλες και του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου για να δοκιμαστεί και από τους προπονητές του Πανιωνίου.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον προπονητή του Παντελή Καλακώνα κ. Θοδωρή Καζακίδη. Ένας άνθρωπος κόσμημα για το παριανό και κατ’ επέκταση κυκλαδίτικο μπάσκετ, που χάρη στις προσπάθειες του το μπάσκετ στο νησί του, απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

 

Τα σημάδια της δουλειάς του έγιναν πολύ γρήγορα ορατά μιας και με σκληρή δουλειά στην μπασκετική «νεολαία» του ΑΟΠ κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα Κυκλάδων στους παίδες με μια άκρος ανταγωνιστική συνέχεια στα μπαράζ σε εθνικό επίπεδο.

kazakidis-dilosis-12-2012

Δηλώσεις Θοδωρή Καζακίδη: «ο Παντελής είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Αγαπάει το basket πάρα πολύ. Σε κάθε προπόνηση δίνει το μέγιστο σαν να παίζει κανονικό αγώνα. Αν και είναι γεννημένος μόλις το 2000 από πέρυσι αποτελεί βασική μονάδα για τον παιδικό και το εφηβικό τμήμα του ΑΟΠ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, πραγματικά πιστεύω πως θα τα πάει πολύ καλά»

 

Εμείς να ευχηθούμε στον Παντελή να πάνε όλα όπως εκείνος επιθυμεί και στον φίλο Θοδωρή να είναι καλά και να συνεχίσει έτσι, βγάζοντας ταλέντα και διδάσκοντας «σωστό» μπάσκετ στα παιδιά μας.

kalakonas-pantelis

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares