Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 16:29

Αήττητοι οι έφηβοι του Πανναξιακού [pics]

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. το Σαββάτο 11/01/2014 στις 16:00  πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Εφήβων στο πλαίσιο 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων του Πανιώνιου Σαντορίνης και του Α.Ο.N. Πανναξιακού.

Η ομάδα της Νάξου πήρε το ροζ φύλλο του αγώνος με εύκολη νίκη με σκορ 58 – 70 επί του Πανιώνιου Σαντορίνης που τον υποχρέωσε με ποδαρικό για το 2014 με ήττα στην έδρα του. Έτσι  ομάδα του Πανναξιακού ζευγάρωσε τις νίκες της κρατώντας και το αήττητο του πιάνοντας στην κορυφή του Β’ Ομίλου την ομάδα του ΑΟ Πάρου με 4 βαθμούς.

 Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη άντεξε μόνο ένα ημίχρονο την πίεση του Πανναξιακού παίζοντας και οι δύο ομάδες κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ με δυνατές άμυνες και όμορφες επιθέσεις, το σκορ  έκλεισε με βραχέα διαφορά υπέρ της γηπεδούχο ομάδος με 29 – 28.

 Στο ξεκίνημα του Β’ Ημιχρόνου  η ομάδα του Πανναξιακού ανέβασε πολύ την απόδοση της και σε συνδυασμό με την κούραση που έβγαλαν οι παίκτες του Πανιώνιου Σαντο παίζοντας χωρίς καθαρό μυαλό, με συνεχόμενα λάθη στην επίθεση της ,με αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, έδειξαν καθαρά να μην έχουν τα σωματικά αποθέματα που χρειάζονταν για να επανέλθουν  μέσα στο παιχνίδι ώστε να κυνηγήσει την ανατροπή υποχρεώνοντας τον σε ήττα.

 Έτσι η ομάδα Εφήβων του Πανναξιακού πήρε στις βαλίτσες της επιστροφής το ροζ φύλλο του αγώνος και θα περιμένει να ξεκαθαρίσει την πρωτιά του Β’ Ομίλου με την ομάδα του ΑΟ Πάρου περιμένοντας να δούμε όλοι μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα και παρακολούθησε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χειροκροτούσε της δύο ομάδες για της προσπάθειες τους.

Περίοδοι Αγώνος.: ( Α 11 – 12 , Β 18 – 16, Γ 09 – 14, Δ 20 – 18)

Σκορ Αγώνος: 58 – 70

Πανιώνιος Σαντο (Αξιώτης Κ.): Μπαλής Α, Θεοδωρόπουλος Α, Λουίτζι Ο, Λάτσε Κ, Μπαλιάκας Α, Αργυρός Φ, Διαμαντόπουλος Α, Διαμαντόπουλος Ε, Καραμολέγκος Α (C), Μεράϊ Ρ, Μαυρίκης Α, Σιέχου Α.

Σκόρερ: Λουίτζι Ο. 22 πόντοι , Λάτσε Κ. 15 (1) , Σιέχου Α. 7  , Καραμολέγκος Α. 7, Αργυρός Φ. 4 , Διαμαντόπουλος Α. 2 , Μπαλής Α 1 .

Πανναξιακός (Πολίτης): Βελώνης Σ. , Μαγγιώρος Ι., Βάρσος Γ., Βασιλάκης Π., Βασιλάκης Δ., Άρτσανος Ν., Βάρσος Α., Βαθρακοκοίλης Σ., Ρώτας Γ., Μαργαρίτης Γ., Βαθρακοκοίλης Α (C)., Ποτικιάν Ε.

Σκόρερ: Βάρσος Α. 29 (1), Βάρσος Γ. 10  , Μαγγιώρος Ι. 7 (1), Βαθρακοκοίλης Σ. 5 , Βασιλάκης Π. 5 (1),  Βασιλάκης Δ. 5 (1), Βαθρακοκοίλης Α 5 (1), Βελώνης Σ. 2 , Ποτικιάν Ε 2 .

 

Διαιτητές : Παπαδημητρόπουλος Κ. – Βαμβακούση Κ.

 

Κριτές αγώνος : Μέρτης Γ. – Καρβούνης Α. – Σκαρμούτσου Ε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 1ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 4ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 5ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 7ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 8ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 9ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 10ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 11ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 12

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares