Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 14:24

Είναι πολύπλοκο

Πανναξιακός ΑΟΝ – Πανιώνιος Σαντορίνης και ΑΠΑΣ τα Φανάρια – ΑΟ Πάρου το Σαββατοκύριακο στο "Δημήτριος Περιστεράκης" – Δίνουν τα ρέστα τους για μία θέση στο Final Four οι ομάδες της Νάξου Πανναξιακός ΑΟΝ – Πανιώνιος Σαντορίνης και ΑΠΑΣ τα Φανάρια – ΑΟ Πάρου το Σαββατοκύριακο στο "Δημήτριος Περιστεράκης" – Δίνουν τα ρέστα τους για μία θέση στο Final Four οι ομάδες της Νάξου

Μπορεί στον 1ο όμιλο η Ερμούπολη και ο Άρης Σύρος να έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στο finalfourτου πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον 2ο όμιλο, όπου Πανναξιακός, Φανάρια και Πανιώνιος Σαντορίνης, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις τις δύο πρώτες θέσης του ομίλου.

THIRA OVELIXΠροβάδισμα

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα όσον αφορά τον Πανναξιακό, ο οποίος αν αύριο (Σάββατο 22/2) το βράδυ στις 22:30 στο ΔΑΚ Νάξου, νικήσει τον Πανιώνιο με πάνω από έναν πόντο θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για την τελική φάση του πρωταθλήματος (F4). Πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό; Μπορεί η ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη να ηττήθηκε στον 1ο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στις 16 Νοεμβρίου στη Σαντορίνη, όμως από τότε έχει κάνει μία πορεία που την κρατάς στην 1η θέση του ομίλου με τα καλύτερα ποσοστά σε άμυνα και επίθεση. Όσον αφορά τον Πανιώνιο -που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος- είναι η ομάδα που μπορεί να πάρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα σε οποιαδήποτε έδρα. Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη με τον Παπαδόπουλο είναι μία απρόβλεπτη ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έρχεται στη Νάξο για ταξίδι αναψυχής.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportcyclades.grκαι τα neasantorinis.gr.

Μόνο νίκες

Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 20/2) και σε πιο ανθρώπινη ώρα (13:15) διεξάγετε το άλλο παιχνίδι του ομίλου, μεταξύ του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και του ΑΟ Πάρου. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς τα Φανάρια δεν έχουν πολυτέλεια για βαθμολογικές απώλειες, αφού για να ελπίζουν σε πρόκριση χρειάζονται μόνο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια (ΑΟ Πάρου και Πανναξιακό).

Διαιτησία

Οι διαιτητές των Κυκλάδων συχνά – πυκνά μπαίνουν στο στόχαστρο των ομάδων, που γκρινιάζουν για τα σφυρίγματα τους. Σε γενικές γραμμές όμως παρά την μεγάλη ένταση και πίεση που υπάρχει φέτος δεν σοβαρά λάθη. Δύο από τους καλύτερους διαιτητές που διαθέτουν οι Κυκλάδες και έχουν παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα θα βγάλουν εις πέρας τα δύο σημαντικά παιχνίδια που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στις Κυκλάδες. Ο λόγος για τους Ηπιώτη και Παπαδημητρόπουλος που ορίστηκαν να σφυρίξουν και τα δύο παιχνίδια της Νάξου.

Η βαθμολογία

Α/Α

 

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓ.

ΝΙ.

ΗΤ

Υ-Κ

ΔΙΑΦ.

ΒΑΘΜΟΙ

1

 

B.M. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4

3

1

308 - 240

68

7

2

 

B.M. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

4

3

1

287 - 274

13

7

3

 

B.M. ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ

4

2

2

272 - 273

-1

6

4

 

B.M. ΑΟ ΠΑΡΟΥ

4

0

4

226 - 306

-80

4

Όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης

ΗΜΕΡΟΜ.

ΟΜΑΔΕΣ

 ΩΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

Διαιατητές

ΣΑΒΒΑΤΟ

22/2/2014

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – ΓΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

16:00

22:30

ΠΑΙΔΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ

ΤΗΝΟΣ

ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ

Πλυτάς

Ηπιώτης - Παπαδημητρόπουλος

ΚΥΡΙΑΚΗ

23/2/2014

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ -  ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ

ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΑΟ ΠΑΡΟΥ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ

13:00

13:15

11:00

19:30

ΠΑΙΔΩΝ

ΑΔΝΡΩΝ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ

ΤΗΝΟΥ

ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ

ΜΑΡΠΗΣΣΑ

ΜΑΡΠΗΣΣΑ

Θεοδοσίου

Ηπιώτης - Παπαδημητρόπουλος

Κιουλάφας

Κιουλάφας

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares