Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 00:10

PABL: Με εννιά στην Κλήρωση|Για τις εννιά η Πρεμιέρα

Συνεπείς στο ραντεβού τους, η ΕΠ του PABL (Επιτροπή Πρωταθλήματος) και οι εκπρόσωποι των ομάδων, πραγματοποίησαν την προηγούμενη Τρίτη 28/10/2014 την κλήρωση για το πρόγραμμα του PABL.

Εννιά ομάδες θα συμμετάσχουν τελικά στο φετινό πρωτάθλημα. Τέσσερεις με έδρα το ΕΠΑΛ της Παροικίας (τρεις από την Παροικιά και μία από τη Νάουσα), τρεις με έδρα στην Μάρπησσα (δύο της Μάρπησσας και μία της Νάουσας), ενώ μία ομάδα θα εδρεύει στην Αλυκή και φυσικά η Αντίπαρος στο δικό της γήπεδο, στο οποίο αυτές τις μέρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές…

pa-5-11-2014Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε κατά σειρά τον Coach Μουρογιάννη να επιλέγει το «8» για την ομάδα του, την Drink Team, τον Θεοδόση Ρούσσο, εκπρόσωπο της Αντιπάρου, να κάθεται δίπλα στον Διαιτητή Μάριο Κιουλάφα και να τραβάει το «3» φέρνοντας την ομάδα του αντιμέτωπη με τη Drink Team στην Πρεμιέρα. Δίπλα ένα ακόμα «ζευγάρι», ο Παντελής Γαβαλάς τραβάει το «6» για τους Ναουσαίους του Νηρέα και ο Μανώλης Καβάλης με το «5» θα τους αντιμετωπίσει στην Πρεμιέρα, αφήνοντας τους Κονιόρδους του Μανώλη Ρούσσου (τον οποίο βλέπεται δίπλα στη φωτογραφία να επιλέγει νωρίτερα το «2»), να προετοιμαστούν καλύτερα εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής.

Πρεμιέρα του PABL στις 09/11/2014.

Όλα δείχνουν ότι η Πρεμιέρα του PABL θα γίνει στην Παροικία την Κυριακή 09/11/2014, όμως με βεβαιότητα θα γνωρίζουμε την Πέμπτη, οπότε και θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα (ημέρες-ώρες-διαιτητές-κριτές) για την Πρεμιέρα, όπως θα γίνεται και κάθε Πέμπτη για την επόμενη εβδομάδα (ΣΚ και μεσοβδόμαδα).

Φυσικά το πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής και σχόλια για τους αγώνες θα αναρτώνται εδώ, αλλά μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε για το PABL και μέσω facebookστη σελίδα: www.facebook.com/PABLeague και σύντομα στο blog του PABL.

Πλέον μπορείτε να επικοινωνείτε και μαζί μου μέσω e-mail στο MpasketiKos@yahoo.gr .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares