Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 11:21

Όταν πήρε μπρος ''σάρωσε'' [pics]

Ποδαρικό στις νίκες έκανε χθες το βράδυ ο Πανιώνιος που επικράτησε 52 -74 στο ΔΑΚ Νάξου του ΑΟ Πάρου.

THIRA OVELIXΠαπαδόπουλος

Η ομάδα της Σαντορίνης χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να απεμπλακεί από την ασφυκτική άμυνα του ΑΟ Πάρου, που χθες ειδικά στο πρώτο μέρος φάνηκε πολύ ότι πλέον δεν θα αποτελεί την εύκολη λεία των δυνατών ομάδων του 2ου ομίλου. Ουσιαστικά όλα στο παιχνίδι κρίθηκαν όταν ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να παίξει μπάσκετ και εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο που μετά βίας έφτασε τους 3 πόντους, όμως στην τρίτη περίοδο έγινε το όπλο του Χάρη Πεταλωτή, που χτύπησε στον αιφνιδιασμό και με αιχμή του δόρατος τον Παπαδόπουλο, που πέτυχε τους 15 από τους 29 πόντους της ομάδας του πήρε διαφορά ασφαλείας 18 πόντων, που κατάφερε εύκολα να διατηρήσει και να αυξήσει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Εμπειρία

Από την άλλη ο ΑΟ Πάρου κρατήθηκε ζωντανός στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, καθώς η έλλειψη ψηλού στην ομάδα ανάγκασε τον Θοδωρή Καζακίδη να καθοδηγήσει τους παίκτες τους ώστε να εφαρμόσουν ένα σύστημα με ασφυκτική άμυνα, η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Πάρου κρατάει από αυτό το παιχνίδι την εμφάνιση των δύο πρώτων περιόδων και την προσπάθεια που έκαναν οι μικροί σε ηλικία παίκτες της, αφού οι έξι από τους 10 παίκτες χθες στη Νάξο προέρχονται από την εφηβική ομάδα. Έχοντας ένα λαμπρό μπασκετικό μέλλον μπροστά τους.

Διακύμανση

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος, καθώς όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι όμως παρόλα αυτά κατάφερε να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, αλλά τον ΑΟ Πάρου να βρίσκει τις απαντήσεις που χρειαζόταν. Χαρακτηριστικό το 6-10 στα μισά της πρώτης περιόδου, που στα τελευταία δύο λεπτά έγινε 10-14.

Μάλιστα ο ΑΟ Πάρου στην έναρξη του 2ου δεκαλέπτου πέρασε μπροστά στο σκορ με 20-14 χάρη σε 2 τρίποντα... κάπου εκεί μίλησε η εμπειρία της ομάδας της Σαντορίνης που δεν επέτρεψε στου Παριανούς να χαρούν για πολύ φέρνοντας το παιχνίδι γρήγορα στα ίσα (20-21). Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι – χέρι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αφήνοντας πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το 26-26 να φαντάζει ιδιαίτερα αντιπαραγωγικό για τις επιθέσεις τους.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος πάτησε γκάζι και ήδη στο 5λεπτο είχε χτίσει διαφορά 10 πόντων, φτάνοντας στο τέλος της τρίτης περιόδου να προηγείται 37-55.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο Πανιώνιος απλά αύξησε την διαφορά και εδραίωσε τη νίκη του πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον Χάρη Πεταλωτή να ρίξει στο παιχνίδι και τους μικρούς που είχε συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ξεχώρισαν

Παπαδόπουλος με 22 πόντους και Καραπτσιάς με 16 οι κορυφαίοι στο σκοράρισμα για την ομάδα του Πανιωνίου, ενώ από τον ΑΟ Πάρου, ο Βλάχος με 12 και οι Παπαχατζής και Σαρρής με 9 πόντους ήταν ότι καλύτερο επιθετικά για τους παριανούς.

Διαιτητές: Ισιγώνης - Κασάπη

ΑΟ Πάρου – Πανιώνιος: 52 - 74

Δεκάλεπτα: 11-14, 15-12, 11-29, 15-19

ΑΟ Πάρου (Βαρρίας): Καλακώνας, Μαυρομμάτης 3, Σιάτης, Καλιμπέ 4, Βλάχος 12 (1), Δεκαβάλλας 9 (1), Βαρρίας 4, Παπαχατζής 9 (3), Καλόγηρος 2, Σαρρής 9 (1)

Πανιώνιος (Πεταλωτής): Μπρουραντάς, Καραπτσίας 16, Σταματέλος 2, Κατηκαρίδης 8, Μπαγιάρκας, Παγανιάς, Κοιλιακούδης 3, Βελλίκης 9, Μπαλογιάννης, Παπαδόπουλος 22 (2), Δέββες 7, Παπασταματίου 7 (1)

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares