Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 21:02

ΑΟ Ερμούπολης: Άλλη μια παρουσία σε τελικό!

Το περασμένο σαββατοκύριακο στο κλειστό γήπεδο Α.Κ.Δ.Ε. της Σύρου διεξήχθη το Final Four Παίδων 2014-2015.

Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης κατάφερε για άλλη μια φορά να εκπροσωπήσει το Σύρο και να φτάσει μέχρι και τον τελικό!

Αυτή την χρονιά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια αν και βρέθηκε πάρα πολύ κοντά, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι το πρόσωπο και η εικόνα της ομάδας στο τουρνουά και σε όλο το πρωτάθλημα.

Η συνεχής παρουσία όλων των τμημάτων του Α.Ο. Ερμούπολης επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά μέσα στο γήπεδο, καθώς για άλλη μια χρονιά μια διαφορετική «φουρνιά» κατάφερε να φθάσει στον τελικό Κυκλάδων του παιδικού πρωταθλήματος. Και θα μπορούσε να παραμείνει πρωταθλήτρια αν οι παίκτες έδειχναν περισσότερη ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού!

Για να φθάσουν όμως οι παίδες του Ανδρέα Μαύρου να διεκδικήσουν για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεπεράσουν το πολύ δύσκολο εμπόδιο του Α.Ο. Πάρου. Η πάρα πολύ καλή ομάδα του Θοδωρή Καζακίδη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κοίταξε στα ίσια στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τους Συριανούς. Στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο οι παίδες του Ανδρέα Μαύρου μπόρεσαν να παίξουν περισσότερο πιεστική άμυνα και τελικά να κερδίσουν με σκορ 62-49.

Οι πάρα πολλοί θεατές που γέμισαν το γήπεδο είχαν την τύχη να δουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι από άποψη ποιότητας και θεάματος.

Στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ σε μια επανάληψη του φετινού τελικού των εφήβων στον οποίο οι Συριανή ομάδα κέρδισε για 5η συνεχόμενη φορά μέσα στο γήπεδο της Νάξου.

Αυτή την φορά χαμογέλασαν στο τέλος οι παίκτες της Νάξου. Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε με πολύ καλή εμφάνιση να προηγείται στο ημίχρονο με σκορ 23-29. Στην επανάληψη όμως αν και οι Συριανοί αθλητές βρέθηκαν να προηγούνται με 12 πόντους, ένα κενό διάστημα στην τέταρτη περίοδο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα από την Νάξο να τους προσπεράσει και να κερδίσει τελικά το παιχνίδι.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο. Ερμούπολης θέλει να συγχαρεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο final 4 για την πολύ καλή παρουσία τους και το επίπεδο που παρουσίασαν!

Επίσης θέλει να συγχαρεί τους παίκτες της για την εξαιρετική τους πορεία όλη την χρονιά, καθώς ο στόχος που έθεσαν στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή την συμμετοχή τους σε μία ακόμα τελική φάση επετεύχθη και με το παραπάνω! Συγχαρητήρια για την δουλεία και την βελτίωση που πέτυχαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares