Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 18:38

Τέλος ο Μανανάς, Τσιομπάνης ο αντικαταστάτης

Ο Αθλητικός Όμιλος Άρης Σύρου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Μανανά.

Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη Σύρου (διοίκηση, προπονητές, παίκτες και γονείς) εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Μιχάλη Μανανά για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στον σύλλογο.

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ο Μιχάλης υπήρξε πιστός στρατιώτης του Άρη, υπηρετώντας την ομάδα απ' όλα τα πόστα, σαν αθλητής, σαν προπονητής, αλλά κυρίως σαν παιδαγωγός για τα μικρά παιδιά και σαν δάσκαλος για τους υπόλοιπους προπονητές του συλλόγου.

Είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος και η εργατικότητα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά.

Από την ομάδα αποχωρεί και ο Γιώργος Αραβοσιτάς. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο, σαν παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής. Ο Γιώργος υπήρξε και αυτός πιστός στρατιώτης του Άρη, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια και βγαίνοντας μπροστά σε δύσκολες περιόδους που η ομάδα τον χρειάστηκε.

Η διοίκηση του Άρη Σύρου κινήθηκε άμεσα για την κάλυψη του προπονητικού κενού και μετά από συζητήσεις κατέληξε σε συμφωνία για την θέση του αρχιπροπονητή με τον Λάζαρο Τσιομπάνη.

Ο Λάζαρος Τσιομπάνης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ και κατέχει άδεια προπονητή από τον ΣΕΠΚ. Αναλαμβάνει το παιδικό τμήμα του συλλόγου, ενώ θα έχει υπό την εποπτεία του και τα υπόλοιπα τμήματα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares