Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 23:25

Ξεφάντωσαν στην ΦΕΑ πριν τον Οίακα

Το μέλος της διοίκησης Σπύρος Μπερδέσης (δεξιά) με τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ Λύσσανδρο Γεωργαμλή (κέντρο). Το μέλος της διοίκησης Σπύρος Μπερδέσης (δεξιά) με τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ Λύσσανδρο Γεωργαμλή (κέντρο).

Την ευκαιρία να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τη μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων και το άγχος των επίσημων υποχρεώσεών τους είχαν στην ΦΕΑ το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση βρέθηκαν σε κοσμική ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου.

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού στο μαγαζί βρέθηκαν περίπου 200 άτομα. Το παρόν έδωσε όλη η ανδρική ομάδα του μπάσκετ πρωτοστατούντος του προπονητή Κυριάκου Κοσμίδη, με εξαίρεση τον φόργουορντ της ομάδας Γιώργο Δαρμαγιάννη, ο οποίος για προσωπικούς λόγους έχει μεταβεί στο εξωτερικό. Εκεί ήταν και πολλά μέλη των δημοτικών παρατάξεων της πόλης με τους επικεφαλής τους.

Στην σύντομη ομιλία της, η πρόεδρος της ΦΕΑ Ελένη Νικολέττου καλωσόρισε τον κόσμο που παραβρέθηκε, ευχαρίστησε το πολιτικό προσωπικό και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον καθένα και στις οικογένειές τους. Στη συνέχεια ζωντανή μουσική, χορός και πάνω στο κέφι αμέτρητα σπασμένα πιάτα!

ΕΞΩ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΜΕΣΑ Ο ΜΠΑΣΕΑΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Οίακα Ναυπλίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Η ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη θα παραταχθεί στο παρκέ δίχως τον έναν εκ των βασικών πλέι μέικερ, τον Γιάννη Κρητικό, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα της ΦΕΑ απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης υπέστη ρήξη χιαστών και υπολογίζεται να επανέλθει από τη νέα χρονιά.

Αντίθετα, στα πλάνα του νεαρού προπονητή βρίσκεται ο Κώστας Μπασέας, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό. Η ΦΕΑ βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς ισόβαθμη με τον Οίακα και η νίκη θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Να σημειωθεί πως η ΦΕΑ ήταν ένας από τους τελευταίους αντιπάλους του Πανναξιακού στην προετοιμασία της ομάδας της Νάξου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Δαμιανίδη είχαν επικρατήσει με σκορ 70-69 χάρη σε μια εύστοχη βολή του Δημήτρη Χριστόδουλου λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

FEA 1

Η πρόεδρος Ελένη Νικολέττου καλωσορίζει τον κόσμο.

FEA 3

Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κοσμίδης (αριστερά) με τον γενικό αρχηγό Διονύση Φαναρτζή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares