Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 19:00

Ήταν όλοι εκεί... στην γιορτή του Άρη!

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Άρης Σύρου και οι Παλαίμαχοι του συλλόγου.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, σύσσωμη η οικογένεια του Άρη (διοίκηση, προπονητές, αθλητές, παλαίμαχοι και γονείς) γιόρτασε την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς και το ξεκίνημα μίας νέας, γεμάτης όνειρα και φιλοδοξίες.

Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου π. Πέτρος-Στεφάνου, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Σύρου π. Κώστας, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο Δημήτρης Κοσμάς, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων Λώρης Σαλάχας και ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμούπολης Μάρκος Φρέρης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μ' ένα σύντομο απολογισμό των τμημάτων του συλλόγου και των παλαιμάχων για τη χρονιά που πέρασε. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος του Άρη Αντώνης Βαρθαλίτης, όσο και ο υπεύθυνος ακαδημιών και παλαιμάχων Λευτέρης Λαζαρίνος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την χρονιά που πέρασε.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η τιμητική διάκριση στον αθλητή της ομάδας Μανώλη Βασιλειάδη, ο οποίος συμπλήρωσε δέκα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, όντας ο πιο πιστός “στρατιώτης”. Εκ μέρους της διοίκησης του δόθηκε μία φανέλα με το όνομα του, με τον Λευτέρη Λαζαρίνο να τονίζει πως η αγάπη του Μανώλη για τον σύλλογο είναι σαν αυτή του φιλάθλου!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, όπου δύο τυχεροί κέρδισαν μία τηλεόραση και ένα ποδήλατο, ενώ ακολούθως οι προπονητές κάθε τμήματος μοίρασαν την πίτα στους αθλητές τους.

Γραφείο τύπου Άρη Σύρου

pita-arispita-aris1pita-aris2pita-aris3pita-aris4

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares