Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 17:03

Συγχαρητήρια στις Κορασίδες, να μιμηθούν τους Παίδες

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες της του τμήματος κορασίδων μπάσκετ για την πρόκριση στο F4 του φετινού πρωταθλήματος Κορασίδων που ξεκινάει αύριο στο νησί της Τήνου καθώς και τον προπονητή του τμήματος κ. Χάρη Πεταλωτή για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο συγκεκριμένο τμήμα της ομάδας μας.

Ευχή όλων μας είναι οι Κορασίδες μας να μιμηθούν την ομάδα Παίδων η οποία μια μόλις εβδομάδα πριν στέφθηκε στο ίδιο γήπεδο Πρωταθλήτρια Κυκλάδων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αποτελεί αυτοσκοπό.
Η παρουσία και μόνο της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στον θεσμό του F4 είναι από μόνη της μια πολύ μεγάλη επιτυχία και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που δημιουργούμε ομάδες-παρέες οι οποίες αποτελούνται από παντοτινούς φίλους – φίλες οι οποίοι προέκυψαν μέσα από το άθλημα που όλοι αγαπάμε!
Πέρα από την κατάκτηση ενός τίτλου για έναν σύλλογο ή έναν αθλητή – αθλήτρια το πιο σημαντικό για εμάς είναι η καθημερινή εξέλιξη των παιδιών μας σαν χαρακτήρες, αθλητές και άνθρωποι!
Κλείνοντας θέλουμε να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθ” όλη τη διάρκεια του έτους!
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλοι οι φίλαθλοι του νησιού μας εύχονται στις Κορασίδες μας καλή επιτυχία!


Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares