Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 01:17

Απόβαση στην Άνδρο οι μικροί

Στο όμορφο νησί της Άνδρου αυτή την φόρα αποβιβάστηκαν και έπαιξαν οι μικροί αθλητές του Α.Ο. Ερμούπολης , οι οποίοι αποκόμισαν πολύ όμορφες εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Το τουρνουά διοργανώθηκεστη μνήμη του αείμνηστου φίλου, εκπαιδευτικού και προπονητή του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ, Γιώργου Μουζάκη, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό της Άνδρου.  Οι πιτσιρικάδες που είναι γεννημένοι μεταξύ του έτους 2007-2008 (Δευτέρα και Τρίτη δημοτικού), το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (20-21/05) πήραν μέρος σε ένα μίνι τουρνουά που συμμετείχαν οι ομάδες του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα, ο Α.Ο. Άνδρου και ο Α.Ο. Άρης. Οι μικροί μας φίλοι πρέπει να σημειώσουμε πως απόλαυσαν την κάθε στιγμή και πέρασαν υπέροχα , σε ένα πολύ όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον που κατάφεραν και δημιούργησαν οι άνθρωπου της Άνδρου. Οι Συριανοί αθλητές έδωσαν δύο αγώνες , στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισαν την ομάδα της Τήνου την οποία κέρδισαν με σκορ 26-19 και στον δεύτερο αγώνα έπαιξαν με την τοπική ομάδα της Άνδρου , την οποία επίσης κέρδισαν με σκορ 59-19. Τα σκορ έχουν μικρή σημασία , καθώς αυτό που προέχει είναι το ότι νικητής ήταν το άθλημα του μπάσκετ. Οι μικροί αθλητές φάνηκαν να είναι σε πολύ καλό δρόμο και να μαθαίνουν τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς. Είναι πολύ σημαντικό πως όλα τα μικρά τμήματα της ομάδας πραγματοποιούν αγώνες στο νησί μας , καθώς και σε γειτονικά νησιά. Όλοι οι αθλητές γνωρίζουν τα υπόλοιπα νησιά και μπορούν να πραγματοποιούν αρκετά παιχνίδια στον πιο δύσκολο γεωγραφικά νομό από άποψη επικοινωνίας.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Δήμο της Άνδρου για την πραγματικά άψογη διοργάνωση , καθώς και στον προπονητή της Άνδρου , Κυριάκο Μουστάκα για την αδιάκοπη δουλειά που κάνει!

Ευχόμαστε την συνέχιση της πραγματοποίησης τέτοιων αθλητικών διοργανώσεων!

AFISA TOYRNOYA ANDROS

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares