Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 00:41

12-17 Ιουλίου... Ελλάδα και Ευρώπη σε ρυθμούς Σύρου

Στις 12 Ιουλίου η Σύρος θα γίνει το επίκεντρο της Ευρώπης και όλου του κόσμου, αφού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα βρεθούν... Παγκόσμια ονόματα του Μπάσκετ.

Ο Συριανός Αθλητής του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης που είναι ο εμπνευστής της μεγάλης διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει το ναι από μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ που θα λαμπρύνουν την Σύρο με την παρουσία τους.
Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για τις μοναδικές ''μάχες'' 3on3 που θα δοθούν στην πλατεία Μιαούλη υπό την θέα του επιβλητικού δημαρχείου της Ερμούπολης.
“Aegeanball Festival” λοιπόν και η Μπασκετική Ελλάδα και Ευρώπη συντονίζεται στην Σύρο μεταξύ 12 και 17 Ιουλίου.
Ο Συριανός άσος κάνοντας την δική του αναφορά στην προσωπική του σελίδα στο f/b, έγραψε:
“Όλοι στη Σύρο! Ένα δικό μου όνειρο που γίνεται πραγματικότητα σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου. Από τις 12 ως τις 17 Ιουλίου σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης για το πρώτο Aegeanball Festival!
Ένα ανοιχτό 3 on 3 για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για πολλούς "Star" που θα γίνουν ένα με τον κόσμο και θα δώσουν την δική τους μάχη, που θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο!
Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση, για την δομή του τουρνουά και για τον τρόπο που θα μπορείτε όλοι να εγγραφείτε και να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή! Θέλουμε να περάσουμε καλά, να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών για τα ελληνικά δεδομένα σε 3 on 3 και τα έσοδα από τις εγγραφές θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το Aegeanball Festival στη Σύρο έρχεται και ανήκει σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι...
vasikh span testΣπανούλης
Από τους πρώτους αθλητές που έχουν δηλώσεις μεγάλο ενδιαφέρον για το τουρνουά 3on3 που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης. Ο Σπανούλης ο οποίος πριν από λίγα εικοσιτετράωρα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και μάλιστα ήταν ο παίκτης που ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο με τα καθοριστικά του καλάθια τόσο στον ΟΑΚΑ όσο και στο ΣΕΦ, δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να πει το ναι στην πρόσκληση του φίλου και συμπαίκτη του Γιώργου Πρίντεζη. Άλλωστε όπως δηλώνει θα συνδυάσει τις διακοπές του με το μπάσκετ, καθώς στο νησί αναμένεται να έρθει οικογενειακός.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση και θα αποτελέσω μέλος της. Δεν χρειάστηκε να με καλέσει ο Γιώργος Πρίντεζης, δεν πρόλαβε. Δήλωσα από μόνος μου… συμμετοχή! Είναι ευλογία που θα συνδυάσουμε τις διακοπές με την οικογένεια με το μπάσκετ και το ίδιο πρέπει να κάνει και όλος ο κόσμος. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Απλά εγώ σκέφτομαι και τους αγώνες. Θα δω με ποια ομάδα θα παίξω στο 3χ3 και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά ο στόχος μου είναι να φτάσω τουλάχιστον ως τον τελικό” Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την συνολική προσπάθεια και την ιδέα του AegeanBall Festival: Είναι από τις πιο ιδιαίτερες πρωτοβουλίες που έχω δει. Στις Κυκλάδες, στην καρδιά του Αιγαίου θα βρεθούμε όλοι μαζί μια παρέα, θα περάσουμε καλά και φυσικά θα παίξουμε μπάσκετ. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις προβάλλεται η πατρίδα μας στο εξωτερικό, δίνουμε τα σωστά ερεθίσματα στις νέες γενιές και μαθαίνω πως και το τουρνουά θα είναι πολύ μεγάλο και ανταγωνιστικό.
Είμαι περίεργος να δω ποιες ομάδες θα προκριθούν από το ανοιχτό τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν τους επαγγελματίες στην τελική φάση. Σίγουρα θα είμαστε σε καλοκαιρινό mood, αλλά προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω. Τα λέμε στη Σύρο”!
PappasΠαππάς
Μετά τον Βαλίση Σπανούλη ένα ακόμη μεγάλο όνοματα του Ελληνικού μπάσκετ συμφώνησε να έρθει στη Σύρο και φυσικά μιλάμε για τον άσο του Παναθναϊκού Νίκο Παππά. Ένας αθλητής με τεράστια χάρισμα επιθετικά στο 1 Vs 1 παιχνίδι, ικανό να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο σε αυτό το στιλ μπάσκετ. Ο Νίκος Παππάς ανταποκρίθηκε ακαριαία στο κάλεσμα του AegeanBall, θα βρεθεί στην Σύρο για να αγωνιστεί και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, είναι και… αγριεμένος!
“Με το που άκουσα για αυτή την πρωτοβουλία στο όμορφο νησί της Σύρου και πως η ιδέα ανήκει στον Γιώργο Πρίντεζη, δεν το σκέφτηκα δευτερόλεπτο. Aνυπομονώ να περάσει ο καιρός και να έρθει η στιγμή για να παίξω στο 3χ3 του AegeanBall.
Ακούω ότι θα είναι όλος ο καλός κόσμος εκεί. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού θα περάσουμε καλά και θα τα έχουμε όλα στο πιάτο. Φίλους, καλή παρέα, θάλασσα, διασκέδαση. Προσωπικά, όμως, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το τουρνουά. Θα κατέβω με την ομάδα μου με στόχο να κατακτήσουμε το τρόπαιο”!
Ο Νίκος Παππάς που έχει τρομερή παράδοση και ποσοστό νικών σε αγώνες 3χ3 συμπλήρωσε: “Σας περιμένουμε όλους στη Σύρο για ένα μεγάλο Event και θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να περάσουμε καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα είναι εκεί ή θα το δει από την τηλεόραση“.
dhmarxos surouΔήμος
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης είναι ο βασικός “αιμοδότης”, η ψυχή και το… σώμα του AegeanBall, αφού σε συνεργασία με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον ΕΟΤ διοργανώνει το μεγάλο Event του καλοκαιριού.
Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός από την πρώτη στιγμή έγινε κοινωνός του οράματος του Έλληνα αθλητή και έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, προκειμένου το AegeanBall να πάρει σάρκα και οστά.
Ο Γιώργος Μαραγκός, έχει το δικό του μήνυμα για όλους όσους θέλουν να συνδράμουν στο Event, από κάθε μετερίζι!
“Σας καλωσορίζουμε στη Σύρο, στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης συμβάλλει ώστε ένα όνειρο του Γιώργου Πρίντεζη, η διοργάνωση του μεγαλύτερου 3χ3 ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ με αστέρια παγκόσμιου βεληνεκούς, να παίρνει σάρκα και οστά στην πατρίδα του τη Σύρο.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, ώστε να αγωνιστούμε και να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία μπροστά από το εμβληματικό δημαρχείο, στην Πλατεία Μιαούλη.
Η Σύρος, στο επίκεντρο του Αιγαίου με το AegeanBall Festival, υπόσχεται ότι το καλοκαίρι αυτό θα είναι μοναδικό”.
Με εκτίμηση, Γιώργος Μαραγκός
Όραμα
Το AegeanBall Festival γεννήθηκε ως ιδέα και όραμα από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη και μετά από χρόνια σκέψης, ωρίμασαν οι συνθήκες, έτσι ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού) είναι οι φορείς που πρώτοι από όλους στήριξαν τον Έλληνα αθλητή και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το πρώτο AegeanBall Festival, που θα διεξαχθεί στην Σύρο από τις 13 ως τις 17 Ιούλη!
Προσδοκία όλων είναι το τουρνουά 3 on 3 που θα γίνει στην διάσημη πλατεία στο Κέντρο της Πόλης, στις… παρυφές του Δημαρχιακού κτηρίου, να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο της Ελλάδας και χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου ως ένας διεθνής θεσμός!
Βλέπετε, το μπάσκετ είναι μόνο η αφορμή και μέρος του “ταξιδιού”, όχι ο τελικός προορισμός! Τόσο ο Δήμος Σύρου που έχει ηγετικό ρόλο στην διοργάνωση, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης, οραματίζονται πως το τουρνουά θα λειτουγήσει ως προπομπός και εφαλτήριο, προκειμένου πλήθος κόσμου κάθε καλοκαίρι να συγκεντρώνεται στην Σύρο για να περνάει κάποιες υπέροχες μέρες!
Την ίδια στιγμή το όμορφο Νησί των Κυκλάδων, αλλά και κατ’ επέκταση το Αιγαίο και η Ελλάδα θα προβάλλονται μέσω του AegeanBall Festival όχι μόνο εντός των τειχών της πατρίδας μας, αλλά και στο εξωτερικό. Το φεστιβάλ είναι ένα κοινωνικό γεγονός που θέλει να περάσει σε όλο το κόσμο τα σωστά και υγιή μηνύματα του ευ αγωνίζεσθαι, να εξελιχθεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους και παράλληλα να αποτελέσει “όχημα προβολής” για τις ομορφιές της χώρας σε Έλληνες και ξένους.
Καλωσορίσατε στο “μαγικό ταξίδι” που μόλις ξεκινάει… Το μόνο που χρειάζεται για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να “γεννήσουμε” ένα υπέροχο θεσμό είναι καλή παρέα, μαγιό, κάποια ρούχα, παπούτσια μπάσκετ και καλή διάθεση!
Στη φόρμα των εγγραφών μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να την κατοχυρώσετε κιόλας για σας και την ομάδα σας (ή τα παιδιά σας) στέλνοντας το αποδεικτικό της πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε στη φόρμα εγγραφής. Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε Mail στις διευθύνσεις επικοινωνίας με την επίσημη ιστοσελίδα του Event. που τις βρίσκετε στην κατηγορία Contact Us.
Τα έσοδα από τις εγγραφές μετά από επιθυμία του ίδιου του αθλητή, αλλά και του Δήμου Σύρου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο και έχουν ανάγκη από την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Συμμετοχές
1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ αγόρια – κορίτσια (2006, 2007) - 5€ / παιδί - min 4 παιδιά, max 5 παιδιά
2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2004, 2005) - 5€ / παιδί - min 4 παιδιά, max 5 παιδιά
3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2001, 2002, 2003) - 10€ / παιδί - min 4 παιδιά, max 5 παιδιά
4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ (1998, 1999, 2000) - 10€ / παιδί - min 4 παιδιά, max 5 παιδιά
5η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΑΝΔΡΩΝ ή ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1986 έως και 1997) - 15€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
6η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΑΝΔΡΩΝ ή ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1975 έως και 1985) - 15€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
7η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΑΝΔΡΩΝ ή ΕΝΗΛΙΚΩΝ ομάδες ΓΥΝΑΙΚΩΝ (έως και 1974) - 15€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
8η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1970 έως και 1997) - 15€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
9η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ (έως 1969) - 15€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
10η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ BASKET ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ BASKET (έως και 1997) - 20€ /άτομο - min 4 άτομα, max 5 άτομα
Διευκρινίσεις για τις κατηγορίες
Για τις κατηγορίες 1 – 2 – 3 – 4:
➟ Τα αγόρια θα αγωνισθούν σε ξεχωριστούς ομίλους με ομάδες αγοριών και τα κορίτσια θα αγωνισθούν σε ξεχωριστούς ομίλους με ομάδες κοριτσιών.
➟ Στην περίπτωση που προκύψουν μικτές ομάδες, αυτές θα μπουν στους ομίλους των αγοριών άσχετα με τον αριθμό αγοριών και κοριτσιών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα.

Για τις κατηγορίες 6 – 7:
➟ Οι ομάδες των ανδρών θα αγωνισθούν σε ξεχωριστούς ομίλους με ομάδες ανδρών και οι ομάδες των γυναικών θα αγωνισθούν σε ξεχωριστούς ομίλους με ομάδες γυναικών.

Για τις κατηγορίες 8 – 9:
➟ Οι μικτές ομάδες θα αγωνισθούν σε ξεχωριστούς ομίλους, με μικτές ομάδες μεταξύ τους.
➟ Διευκρινίζουμε ότι στις κατηγορίες 8 – 9 οι μικτές ομάδες θα πρέπει να έχουν στο roster τους δηλωμένες minimum 2 γυναίκες μέσα στην ομάδα.
➟ Οι μικτές ομάδες στις κατηγορίες 8 – 9 , που το roster τους είναι με 4 ή 5 συμμετέχοντες αθλητές ή αθλήτριες και έχουν μέσα μόνο 1 ή 2 γυναίκες , την ώρα του κάθε αγώνα
δεν θα μπορούν να αγωνίζονται ποτέ με 3 άνδρες, πάντα μέσα στον κάθε αγώνα θα πρέπει να αγωνίζεται minimum 1 γυναίκα μέχρι και maximum 3 γυναίκες

Για την κατηγορία 10:
➟ Μπορούν να αγωνισθούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους.
➟ Όπως πχ – ομάδες ανδρών – ομάδες γυναικών ή και μικτές ομάδες όλοι προς όλους.
➟ Αυστηρά επαγγελματική κατηγορία με την επίδειξη του δελτίου τους αθλητικής ιδιότητάς, το ίδιο το αυθεντικό ή φωτοτυπημένο με επικύρωση ή σκαναρισμένο.
➟ Η νικήτρια ομάδα των επαγγελματικών ομάδων των ανδρών θα αγωνισθεί στον μεγάλο τελικό με την νικήτρια ομάδα των Μεγάλων Επαγγελματιών αθλητών που θα έρθουν.

Τα έσοδα της διοργάνωσης από τις εγγραφές των ομάδων, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Με στοιχεία από την Κοινή Γνώμη και το Aegeanball Festival

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares