Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 16:14

Σίφνος-Παρουσίαση 10ης Αγωνιστικής

SIFNOS_TOYRNOYA_BASKET_LOGO

Η 10η αγωνιστική που διεξήχθη χθες Πέμπτη 09/06 σήμανε και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο 3ο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Σίφνου.

Όπως είχαμε πει και στην προηγούμενη αναφορά μας μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής, η τελευταία αγωνιστική θα ήταν αυτή που θα έκρινε ποιες θα ήταν οι δυο ομάδες που θα έπαιρναν το εισιτήριο για τα Playoff ακολουθώντας εκείνες της Boca Dewars και της Μερόπης που είχαν ήδη προκριθεί.

SIFNOS_OMADA1

Έτσι λοιπόν αρχικά τα δυο πρώτα παιχνίδια είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί από αυτά θα κρινόταν ποια ομάδα θα βγει 3η και ποια 4η.Λέμε αρχικά, γιατί τελικά όλα ξεκαθάρισαν από νωρίς.

SIFNOS_OMADA2

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής οι δυο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες Veranda και Street Kings πάλευαν για τη νίκη που θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Veranda ήταν σχετικά σε καλύτερη μοίρα αφού είχε ελπίδες πρόκρισης ακόμα και με ήττα από τους Street Kings σε συνδυασμό όμως με ήττα και για τους Ασάλευτους από τη Μερόπη στο παιχνίδι που ακολουθούσε στο πρόγραμμα.Από την άλλη για τους Street Kings ήταν παιχνίδι ''ζωής και θανάτου'' αφού με ήττα αποχαιρετούσαν τα Playoff.

Η Veranda λοιπόν έχοντας βρει από την προηγούμενη αγωνιστική τις λύσεις στην επίθεση και με άμυνα... από γρανίτη ξεκίνησε με 12-0 το παιχνίδι, εξασφαλίζοντας από την αρχή μια διαφορά ασφαλείας που διατήρησε αλλά και αύξησε στη συνέχεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με 51-26.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Veranda κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια και άφησε εκτός συνέχειας στα Playoff τους Street Kings.

Asaleutoi

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου χρονικά αγώνα της ημέρας, το επόμενο παιχνίδι δεν είχε πλέον τον χαρακτήρα ζωής και θανάτου για τους Ασάλευτους αφού ότι και να γινόταν είχαν αυτομάτως προκριθεί μετά τη νίκη της Veranda καταλαμβάνοντας την 4η θέση.Έτσι λοιπόν σε έναν μάλλον αδιάφορο αγώνα και με σχετικά μικρό σκορ η ομάδα της Μερόπης πήρε τη νίκη με 43-32 και όπως ήταν ήδη γνωστό τερμάτισε στη 2η θέση.

Η βραδιά έκλεισε με ένα ακόμα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στην Boca Dewars και τους Σαμάνους.

Παρά όμως το ότι το παιχνίδι ήταν όπως είπαμε αδιάφορο βαθμολογικά, οι Σαμάνοι γνωρίζοντας ότι θα είναι το τελευταίο της σεζόν γι'αυτούς πάλεψαν για τη νίκη κατάφεραν να προηγούνται κιόλας στο ημίχρονο με ένα πόντο (23-24) αλλά στο τέλος υπέκυψαν στην πίεση των παιχτών της Boca Dewars που με αρκετά εύστοχα τρίποντα κατάφεραν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη με 42-37 και κάνοντας συνολικά 9-1 νίκες να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

SIFNOS_OMADA5

Τα ζευγάρια λοιπόν που θα συγκρουστούν στα Playoff με στόχο τις δυο νίκες για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης είναι:

Boca Dewars-Ασάλευτοι (Δευτέρα 13/06 στις 19:30 και Τετάρτη 15/06 στις 19:30) και

Μερόπη-Veranda (Δευτέρα 13/06 στις 21:00 και Τετάρτη 15/06 στις 21:00).

Αν χρειαστεί να γίνουν και τρίτα παιχνίδια για να βγουν οι φιναλίστ τότε αυτά θα γίνουν την Πέμπτη 16/06 στις ίδιες ώρες.

3ο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ Σίφνου

Οι 5 Πρώτοι scorers της κανονικής περιόδου:

1. Καραχάλιος Αλέξης (Σαμάνοι): 183

2. Κορακής Σίμος (Ασάλευτοι): 153

3. Βεντούρης Νίκος (Boca Dewars): 141

4. Αναστασιάδης Κώστας (Μερόπη): 136

5. Κολαράκης Νίκος (Veranda): 124

Η καλύτερη επίθεση της κανονικής περιόδου:

Veranda: 481 πόντους

Η καλύτερη άμυνα της κανονικής περιόδου:

Boca Dewars: 369 πόντους

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares