Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:09

Συνεχίζει στην Αγία Παρασκευή ο Βασίλης Τζίμης!

Στις εθνικές κατηγορίες και δη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη σεζόν 2017-2018 ο Βασίλης Τζίμης.

Ο 21χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής του Πανναξιακού μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τους νησιώτες συμφώνησε πριν λίγα λεπτά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγία Παρασκευή, ομάδα που συμμετέχει στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Ο ύψους 1μ.88εκ. κόμπο γκαρντ και δεύτερος σκόρερ του Πανναξιακού την σεζόν που τελείωσε με 288 πόντους σε 24 αγώνες μαζί με τον εκπρόσωπό του, τον Νίκο Μελά συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τους διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Τζίμης ξεκίνησε την καριέρα του από την Τερψιθέα και την περίοδο 2010-2011 συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ενώσεων με την μικτή ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πριν μετακομίσει στο νησί των Κυκλάδων φόρεσε την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου συμμετείχε στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Πέραν όμως της Αγίας Παρασκευής, τον νεαρό καλαθοσφαιριστή διεκδικούσαν άλλες τέσσερις ομάδες όπως ο Ερμής Αγιάς, ο Λοκρός Αταλάντης, ο Πανελλήνιος, ο Αρκαδικός ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα ήταν αυτή που τον κέρδισε στο τέλος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares