Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 15:22

Με αισιοδοξία και ψηλά τον πήχη ο αγιασμός του ΑΠΑΣ ''Τα Φανάρια'' [pics-vid]

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου, ο αγιασμός του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας της ορεινής Νάξου.

Αρκετός κόσμος, παρά το γεγονός πως η ώρα ήταν δύσκολη λόγω του ότι το νησί της Αριάδνης σφύζει ακόμη από κόσμο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός παραμένουν αυξημένες, βρέθηκε στο "Δημήτριος Περιστεράκης", ενώ όπως ήταν φυσικό τη λάμψη ...κέρδισε το μεγαλύτερο μεταγραφικό χτύπημα ομάδας των Κυκλάδων, ο Γιάννης Γιαννούλης. 

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στη Νάξο από την Παρασκευή το πρωί είχε συνομιλία με όλους τους νέους του συμπαίκτες, ενώ υπήρχαν και τα πειράγματα μεταξύ τους. Κάτι που αποδεικνύει φανερά πως στον ΑΠΑΣ υπάρχει δέσιμο από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες μέχρι και τον τελευταίο αφανή ήρωα. Πέραν των παικτών, το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση των πρωταθλητών Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, μαζί με το τεχνικό δίδυμο των Απεραθειτών, οι Θοδωρής Μάμμος και Παναγιώτης Αθανασίου. 

Μετά τον αγιασμό, ο πάτερ Συμεών ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, επίτευξη όλων των στόχων και μακριά από τραυματισμούς. Έπειτα, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, ο Φρέντυ Κρητικός, ο οποίος απευθυνόμενος προς όλους όλους τους αθλητές τόνισε: "Οκτώ τμήματα έχει ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια".

Η συμμετοχή σε επτά φάιναλ φορ είναι απώτερος σκοπός και η όγδοη ομάδα, δηλαδή το ανδρικό τμήμα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική. Μέσα από τη δουλειά, θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και ευχόμαστε με την ολοκλήρωση της χρονιάς να έχουμε φτάσει στην επίτευξη των στόχων".

Ακολούθως μερίδα των παικτών της ανδρικής ομάδας φώναξε ρυθμικά το σύνθημα "Εεε, Οοο την άνοδο θα πάρουμε με Φρέντυ Κρητικό", ενώ η τελετή έκλεισε με το καθιερωμένο "ζντο" φωνάζοντας άπαντες "ΑΠΑΣ"...

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares