Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 22:55

Πρόσθεσε εμπειρία με Σταύρο Γλυνό ο Μαρπησσαϊκός

Η ομάδα μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού συνεχίζει να ενισχύεται προκειμένου να είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Έτσι, το μοναδικό σωματείο που εκπροσωπεί την Πάρο στην κατηγορία των ανδρών πρόσθεσε εμπειρία στη θέση “1” και “2” με την απόκτηση του Σταύρου Γλυνού.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ (σ.σ. με το #11 στην φωτογραφία) που αγωνίζεται και στη θέση του γκαρντ, του οποίου η καταγωγή είναι από την Πάρο, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα, ξεκίνησε την καριέρα του στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου μέχρι τα 20 του στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Έπειτα, πήρε μεταγραφή στον Κένταυρο Δάφνης στην Α’ ΕΣΚΑ και στην Γ’ εθνική, στη συνέχεια στον Γέρακα πριν καταλήξει στο Μαρούσι. Να σημειωθεί πως ήταν σε όλες τις κλήσεις της προεθνικής μέχρι τους Παίδες.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επέστρεψε φέτος στην Πάρο κι ο Μαρπησσαϊκός δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του με τους ανθρώπους του “κυανόλευκου” σωματείου να ελπίζουν πως θα τους βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο Γλυνός είναι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Βαγγέλη Μουρογιάννη για τη φετινή σεζόν, μετά τους Θοδωρή Καζακίδη και Γρηγόρη Κουτσιούκη.

glinos_2asdffasdf.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares